Vierailija

syrjäänvetäytyvä ja arka. Hiljainen olen, mutta en nyt tiedä olenko mitenkään kummallisen syrjäänvetäytyvä. joka paikassa törmään samaan. miksi en saisi olla hiljaisempi, teen kuitenkin työni ja hyvin. onko kaikkien pakko olla suupaltteja. Otanko loparit ja yritän uudestaan jossain muualla antaa itsestäni erilaisen kuvan? ahdistaa mennä töihin enää..

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kait noitakin termejä, mutta kun työni hyvin hoidan, ja kyllä juttelenkin ja olen aina ystävällinen yms, menin puhumaan asiasta, että mielestäni aika erikoisesti tehty arviointi (ja yritin esiintyä vähemmän arkana, väitin vain hiljainen nimenomaan olevani) ja pahoittelut sain, siis oikeasti oli työnantaja pahoillaan ja muutti arviotaan

Mikä sulla nyt muka olisi sitten se vaihtoehto: ottaisit uuden duunin ja TEESKENTELISIT hampaat irvessä olevasi jotakin sellaista, mitä et vain OLE??

Ei se onnistu. Epäaitous on paljon luotaantyöntävämpää kuin arkuus ja hiljaisuus.

Arkuus ja syrjäänvetäytyvyys voi sen sijaan olla työn kannalta täysin yhdentekevää ja joistakin työtovereista jopa helpottavaa.

mitä väliä sillä on. Ainakaan siitä ei tule mitään että yrittää olla jotain muuta kuin on, siinä palaa nopeasti loppuun. Kokemusta on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat