Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tietääkö kukaan ja mistä voisi tuota etsiä?Eli jos kaksi punaista kissaa saa pentuja, ovatko kaikki pennutkin punaisia?

Entäpä kolmivärinen naaras ja punainen kolli yhdistelmä?

Kommentit (5)

Kilpikonnankirjava on " kantaja" , tällöin toinen X-kromosomissa on punainen geeni, toisessa joku muu. Pojat saavat ainoan X-kromosominsa äidiltään, mikäli äiti on kirjava tämä X voi olla punainen tai sitten ei. Jos äiti on punainen, molemmat X-kromosomit " punaisia" ja pojat ovat kaikki punaisia.(samankaltaisesti periytyy ihmisen punavihervärisokeus)Luonteen ja värin yheydestä en osaa sanoa, kissoilla kuurous on kytkeytynyt valkoiseen väriin. Valkeat, sinisilmäiset kissat ovat useimmiten kuuroja.

Vierailija:

Lainaus:


Tietääkö kukaan ja mistä voisi tuota etsiä?

En tiedä,mistä voit etsiä tietoa, mutta näihin voin vastata:Eli jos kaksi punaista kissaa saa pentuja, ovatko kaikki pennutkin punaisia?

Jep.

Entäpä kolmivärinen naaras ja punainen kolli yhdistelmä?

Kilpikonnavalkoinen naaras? Pennut punaisia ja mustia uroksia, punaisia ja kilpikonnanvärisiä naaraita. Ei voi syntyä mustia naaraita. Näissä voi sitten olla valkoista tai esim. tiikerikuviota, ne tulevat omista geeneistään.
Toivottavasti oli apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jonka kaikki urospennut ovat aina punaisia, nartut mitä vaan. (vai toisinpäin? ) Kai ne jotenkin periytyy.. Olen muuten kuullut että punaiset kissat ovat erakkoja luonteeltaan? Vahvistatko?

ja jos isä on punainen niin kaikki narttupennut ovat punaisia, itselläni punainen narttu ☺ eksyin tälle sivulle kun guuglettelin sairauksia, mutta netti on niin ristiriitaista tietoa täynnä, el aika tilata vaan.. 

meidän narttu on aina ollut "tuittupää" ja moni ihminenkin pelkää ettei uskalla pidellä, mi mm ä ja 5v. poika tunnetaan kuitenkin ilmeistä ja eleistä koska kannattaa lopettaa silitys  sitähän sanotaan että ovat samanlaisia kuin punatukkaset ihmiset "punatukkanen ei pääse taivaaseen ja ovat juurikin tuittupäitä" jne. Aina arvellut kuitenkin meidän vanhan neidin kohdalla että on perinyt punasuuden ja pitkäkarvasuuden lisäksi isänsä luonteen, isukki kun oli villikissa joka kuljeskeli meidän neidin kototalon liepeillä eikä kukaan saanut kiinni. Neiti onkin jo 8v, rauhottunut kummasti mutta useimmat ei sitä kuitenkaan usko eikä näin ollen pitele  turkkinsa suhteen on yhtä jukuripää aina   takkuuntuu helposti ja turkkia ei sais leikata eikä harjata, näkee jommankumman niin painuu piiloon   mutta pakkohan sitä välillä on selvitettävä silläkin uhalla että raatelee kuoliaaksi kun suuttuu 

neiti on viisas kuin mikäkin, tottelee välillä paremmin kuin koirat   

toinen kissa onkin hyvin samanvärinen, mutta kaksivärinen koska kaulassa ja tassuissa on valkoista. Luonteet on kuin päivä ja yö.. kolli on hölömö suoraansanottuna (kuullostaa ehkä ilkeältä mutta se todella on ) ja ruoan ahne 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat