Seuraa 

Pitäisi siis sopia myös vastasyntyneille. Lisäksi niihin pitäis saada joku seisomalauta tai turvaistuin esikoista varten. Kauheasti noita malleja ei näy olevankan, joten ei liene sitten niin vaikea valita.

Kommentit (10)

Minuakin kovasti kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteita vaunuista. Meilla esikoinen 1,5 v nyt, joten seisomalaudan kiinnitysmahdollisuus olisi tarkea.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...mutta suositella ei vielä voi kun ei ole livenä nähty :-) Siis TFK-merkkiset tuplayhdistelmät, malli Twinner Twist (www.buggy.de). Firmalla ei ole maahantuojaa Suomessa (Norjaan olis ollut :-) mutta suosittelivat saksalaista nettikauppaa. Selviteltiin toimitusaikoja, takuuta ja varaosa-asioita ja päädyttiin tilaamaan, kärryt lähtee tulemaan huomenna ja toimitusaika pitäisi olla muutama päivä. Jos valmistajan ilmoittamat mitat pitää paikkansa, niiden pitäisi olla suht mahtuvaiset ja kevyet moneen muuhun malliin verrattuna. Odotamme jännityksellä...

Noita on kovasti kehuttu, mut kaverilla on sellaiset, ja kangas on puolen vuoden jälkeen jo ihan kauhean näköinen. Pitkiä lanka" kimppuja" repsottaa siellä täällä. Onks muilla vastaavia ongelmia?? Ne on ainakin ihan hermona, kun lähes uudet rattaat näyttää siltä kun olis roskiksesta ongittu.

Meillä on kaksosilla Ora Duoletto yhdistelmävaunut ja olen tosi tyytyväinen, tosi hyvät vaunut vauvoille. Nyt siirrytään kyllä kevyempiin, joten myynnissä olisi tosi hyvä paketti kaksosvauvoille. Jos kiinnostaa, niin mailailkaa leonarda@luukku.com, kerron mielelläni lisää!

Meillä ollu alusta asti Emmaljungan duo sport yhdistelmät, eikä oo ollu mitään valittamista. Olin erittäin tyytyväinen myös siihen kovaan vaununkoppa osaan, jota käytettiin ihan vauvana. Ei tarvinnut pelata kantokoppien kanssa, ja lapset saivat nukkua ihan vierekkäin. Ite en muita vaunuja edes huolinut, vaikka paljon kierreltiinkin vaunuja kattelemassa ja vertailemassa. Toivottavasti löydätte juuri sen omiin tarpeisiinne sopivan vaunuvaihtoehdon.

valinta oli siis niin vaikea, että ajelin reilut 3kk parvekevaunuilla pitki kylä:P nyt emmaljungat ostettu ja nmo huhuhh...kyllä Ruotsalaiset keksi.....en ole ollenkaan tyytyväinen.

.....ORA laatu on PARAS.

Vauvapuolella on tullut usein vastaan valituksia, kuinka olisi kannattanut suoraan ostaa kevyemmät kuomurattaat eikä yhdistelmiä. Koppaosan käyttöaika jää lyhyeksi ja vie jatkossa vain turhaan säilytystilaa. Kuomurattaat ajavat saman asian ja jos vauvoille haluaa suojaisemman pesän niin kantokopat siihen mukaan. Joistain pehmeistä kantokopista saa myöhempää käyttöä varten lämpöpeitteet. Jos haluaa vaunumaiset rattaat niin ainakin Oralla on (oli?) kuomurattaisiin jatkoperä. Omasta mielestäni sekin oli täysin turha.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat