Vierailija

eikä päivisin 12-16.Heidän lapsensa nukkuu silloin.Nyt mä en kyllä enää tajua näitä lapsiperheiden vaatimuksia. Täällä purettiin jo grillikatos, että saatiin lapsille leikkipaikka. Pyöräkellari muutettiin vaunuvarastoksi. Parkkipaikkoja vähennettiin, koska osa oli liian lähellä ikkunoita ja parvekkeita -> meni pakokaasua vauvojen neniin.Kommentit (13)

jos on. laita lappu että " toivomme että vauanne ei itke klo 23-10 välisenä aikana koska nukumme silloin. ps vessaa käytämme silloin kun on tarvetta"miksi se grillikatos purkaa piti? eikö viereen olis saanu hiekkiksen? meillä mahtuu ainakin molemmat pihaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Hyvä naapuri!

Ymmärrän hyvin, että teitä kiukuttaa, jos vauva herää keskellä yötä naapurista kuuluvaan kolinaan. Mutta ette voi vaatia, että koko maailma seisahtuu lapsenne uniaikojen ajaksi. Vessassa pitää voida käydä silloin, kun on vessahätä.

Emme mekään vaadi teiltä rikkumatonta hiljaisuutta ja vauvan itkuun stoppia oman yöunemme ajaksi.

Perusongelma on tietysti kerrostalon huonot äänieristeet. Sille emme voi mitään.

Koetetaan siis jatkossakin elää siivosti ja antaa naapureillekin normaalin elämisen mahdollisuus."Lainaus:

Naapuri laittoi lapun postiluukusta, jossa toivoi, ettemme kävisi vessassa öisin klo 21-08
-> jossa-sana viittaa edeltävään sanaan eli tässä tapauksessa postiluukkuun, ei lappuun. Naapuri siis toivoi postiluukussa :)Virheen voisi korjata näin: Naapuri laittoi postiluukusta lapun, jossa toivoi, ettemme kävisi vessassa öisin klo 21-08.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat