Seuraa 

Meillä oli kotona usein maksaruokia kun olin pieni mutta en ole koskaan itse valmistanut siitä mitään, joten kaipailisin ohjeita?

Kommentit (1)

Eli paista ihan sen verran että saa sisältä olla vielä vaaleanpunertavaa...



Tässä yksi perinteinen tapa eli maksapihvit



Leivitä maksaviipaleet jauhossa johon on ripoteltu suolaa.

Paista kohtalaisesa lämmössä paistinpannulla voissa. Käännä vain kerran.

Mausta varovasti valkopippurirouheella

Ihan paistamisen loppupuolella lorauta reilusti kermaa pannulle ja viipaleiden päälle kastikkeeksi ja anna kiehahtaa....



Nauti perunamuusin ja puolukkahillon kera :)





Myös paistetut sipulirenkaat sopii erittäin hyvin maksan kanssa, mutta ne pitää hauduttaa erikseen kunnolla pitemmän kaavan mukaan, voit sitten lopuksi lisätä ne pannulle maksan ja kerman joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat