PLZ VAIHTAKAA SIVUJEN VÄRIÄ JA FONTTIA!

Vierailija

Ja aivan tarkoituksella huudan... :/

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Eikö tätä palsta ole testattu kenelläkään ennen käyttöönottoa..?? Vai olivatko kaikki testihenkilöt todellakin valjun vihreän tekstin kannalla?Luettavinta ja käyttäjäystävällisinta olisi mielestäni perinteinen musta teksti valkoisella pohjalla. Kaikki muu on typerää temppuilua.

Vierailija

Ottaa silmiin tämä vihreä väri! Saisiko sen vaikka vähän tummemmaksi, edes?

Ymmärrän että ideana on ollut laittaa muodikas limen/kirkkaanvihreä väri palstalle, mutta mua ainakin sattuu silmiin tämän palsan selailu!!

Neutraalimpi väri otsikoihin, kiitos!

Vierailija

tämä vihreä väri on KAMALA!

Ei millään saa selvää, on vaikea lukea.

Entinen oli niin selkeää, tämä on niitä muka-parannuksia.

Vierailija

En haluaisi luopua rakkaasta palstasta siksi, että saan migreenin sitä katsoessani. Ihan tosi vauvan ylläpito: voisko IHAN VÄHÄN KUUNNELLA KULUTTAJAA, vaikka niin kovin hirveen kova uudistusinto onkin päällä. Melkein kaikki inhoaa tätä uutta palstaa, 99% inhoaa etenkin tätä väritystä. Ja varmaan n. 10 % saa tästä migreeni-, näkö-, huimaus-, pahoinvointioireita.Ei liene ihan mahdotonta EDES VAIHTAA NÄÄ PALSTAN VÄRIT?!

Vierailija

Fontissa ei ole vikaa, mutta ei tätä laimeaa fonttia kyllä jaksa pitkään katsella. Todella rasittavaa yrittää lukea tällaista haaleaa kontrastotonta tekstiä.

Vierailija

Toi limenvihreä on muuten hyvä, mutta mitä hittoa nuo palkit tekee noissa viestien väleissä? Ne on ihan turhia ja aiheuttaa migreenikohtauksen!

Fontti on LIIAN PIENI!

Noi tekstien värit on huonot, mutta lila on kyllä hyvä! Mutta toi vihree, ei, ei, EI!

Vierailija

Valitettavasti täytyy olla samaa mieltä - värit eivät yksinkertaisesti toimi keskustelupalstalla. Toivottavasti keskustelijoita kuullaan ja tehdään niihin muutos!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat