Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vihreä vai vaaleanpunainen huone tytölle?

Vierailija

En osaa millään päättää ja remontti pitäisi jo aloittaa, kumman Sinä valitsisit? Miksi?

Kommentit (11)

Vierailija

lisää vielä että meillä kyseessä reipas "rämäpää" 1-vuotias.

Tavallaan koen itsekin tuon vaaleanpunaisen helpommaksi yhdistää muuhun sisutukseen, mutta mietin onko se liian "lässy" kun tosiaan ei ole mikään prinsessatyttö kyseessä. :)ap

Vierailija

eli vaaleanpunaiselle täältä ääni, voithan laittaa sinne sitten vaikka jotain limen värisiä tyynyjä, lelulaatikoita ym. Ei ihan kaikkea kannata yhdellä värillä laittaa.

Vierailija

Vihreä on limeen vivahtavaa, ja huoneessa on roosa matto & valkoiset ikkunaverhot roosanvärisin somistein. Lopputulos on raikas ja muuntelukelpoinen. Minäkin siis suosittelen vihreää :)

Vierailija

Meidän kaikki tytöt ovat tykänneet vaaleanpunaisesta, niin prinsessat kuin rämäpäätkin, ja tykkäävät vielä nyt teineinäkin.

Vierailija

kerran lapsesi on "rämäpää". Vaaleanvihreällä tai limella tms. ja muut seinät vaaleat/valkoiset. Älä koko huonetta missään nimessä laita samalla värillä!

Vierailija

Ensinnäkin vihreä on energisempi väri ja tykkään itse enemmän vihreästä. Meillä esim. jo eskari-ikäinen tyttö ei tykkää vaaleanpunaisesta ja ei ole suuresti koskaan tykännytkään.Ja tosiaan se vihreä vaaleampana sopii kyllä vaaleanpunaisen kanssakin...

Uusimmat

Suosituimmat