Vierailija

Meillä esikoinen jo sen verran isompi, että käytetään suosiolla vähemmän teipattuja, mutta kestävämpiä haalareita, kun päiväkodissa kuitenkin laitetaan vielä kurahousut. Nyt pitäisi yksivuotiaalle neidille metästää syksyksi haalaria ja haluaisin siis semmoisen version, minkä kanssa ei kurahousuja tarvittaisi. Tosin millään kauheilla vesikeleillä tuskin paljoa ulkoillaan, kun äiti ei tykkää.Reimatec ja Rasavil on siis niitä kokonaan teipattuja. Mites Jonathan ja Lenne? Oisko jotain muita kivoja haalarimerkkejä kävelemään opettelevalle välikaudeksi?

Kommentit (4)

En tiedä tarvitaanko täysiä teippauksia, kun ajattelin,että kurahousuja en jaksa kotioloissa kauheasti pukea. On meillä kyllä esikoisen vanhat kurahousut, että voihan niitä käyttää tarvittaessa. Olen itse erityisen huono ulkoilemaan sateella, joten ihan räkäkeleillä ei juuri ulkoilla. Ehkä pärjäämme tosiaan perus versiolla kosteussuojahaalareita ja tarvittaessa voi ne kurahousutkin kaivaa käyttöön.

Tärkeimmät saumat ainoastaanJonathanissa sama juttu.Itse kyllä voin suositella Lassieteciä! En nyt muista miten saumat on teipattu...Mutta meillä on ollut käytössä kahden Reimatecin jälkeen nyt Lassietec ja paljon! parempi kuin Reimatec! Lisäksi hinta oli puolet halvempi. Meillä käytössä 4 vuotiaalla pojalla..Ehdottomasti ostaisin Lassietecin vuoden ikäiselle.

Meillä käytetään kyllä kurahousuja sade/kurakelillä. Ei tarvitse olla pesemässä kokoajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin on senkin hinta tainnut vähän nousta, ei Reimatecin hintoihin kuitenkaan. Reimatec ja Lassietec on mielestäni yhtä paljon teipattuja, eli myös yläosan saumoista. Vyötäröltä eivät taida olla kumpikaan. Rasavil on teipattu vain alaosasta, samoin taitaa olla Remu ja Lenne. Uusista Jonathaneista en tiedä. Meillä on kuivana pitäneet Reimatec ja Lassietec, tosin hyvin myös Rasavil, vaikkei ole kokonaan teipattukaan. Remusta ja Lennestä on yläosan saumoista tihkunut kosteus kovemmalla sateella. Rasavilin etu on ohuus ja notkeus, puku on mukava päällä, kun ei ole paksu ja kankea, mitä taas Lassietec ja Reimatec mielestäni on.

..kuten myös Lenne, Remu jne. Yksi vuotiaalla varmaan kaikki peruskosteussuoja haalarit toimii kun kulutus ei niin kovaa ja jos täysiä teippauksia ei tarvita niin siinäkin mielessä. Remuja oli n.-40%alessa prismassa joten hinta aika kohdallaan, Jonathaneja meillä ollut useampia ja toimii!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat