Älkää hyvät ihmiset ostako lapsillenne Crocseja!

Vierailija

Vaikka olisivat mielestänne kuinka söpöjä pienissä jaloissa.Ne eivät tuo jalkaa YHTÄÄN. Crocsin kaupassa näytti olevan myynnissä 20 numerosta alkaen. Pienen lapsen jalka tarvitsee kunnon kengän joka tukee jalkaa ja nilkkaa. Tuollaiset lirpukkeet ovat täysin soveltumattomia pienen pihaleikkeihin.Terveys ennen ulkonäköä eli muotia, kiitos.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

esim nilkkaa tukeva kenkä??? Laitapa itsellesi kipsi viikoksi ja kyllä vaan huomaan lihasten surkastuneen... Mieluummin käytän lapsillani siis sellaisia kenkiä jotka eivät tue! Jos lapsi tarvitsisi juostessaan ja kävellessään tukea, olisi ihmislajilla jo sellaiset syntyessään.

Vierailija

kapea jalka etteivät muut kuin muutamat italilaiset kengät sovi. Muissa kengissä voin laittaa kaksi sormea molemmin puolin kenkään. Jalka on pitkä ja erittäin kapea. Pitäisiköhän alkaa teettämään kenkiä?

Vierailija

Mieluummin laitan ne muovikengät jalkaan uimasta tullessa kuin jotkut kalliit nahkaiset... Ja ei kai ne muut rantasandaalit ole sen kummempia ?

Vierailija

Täydellinen äitihän tottakai ostaa instrusta tai teettää kullannupulleen juuri oikeaoppiset kengät.

En ole ostanut crockseja en vaan halpamarketin kiinalaiskopiot. Että repikää siitä.

Vierailija

Meillä on koko perheellä ja myös pojalleni ostin Crocsit. 3-vuotiaalle sisarentyttärenpojalleni olen myös Crocsit ostanut. Ovat todella mukavat jalassa ja eivät hiosta ollenkaan. Ihanat kesäkengät! Meillä on kaikilla Cayman-mallin kengät, itselleni aion vielä niitä muita malleja hankkia. Myös sisareni kahdelle lapselle pitäisi Crocsit vielä hankkia.

Vierailija

Crocksilta näytävät kengät eivät ole Crockseja jotka avat erittäin hyvät jalassa. Myydäänkö tässä käpykylässä edes aitoja?

Vierailija

Crocsit vastaavat puukenkiä. Ne jalassa on paha juosta ja kiipeillä, joten meillä lapset (6 ja 8) saivat sellaiset vasta tänä keväänä ja saavat käyttää niitä kauppareissuilla tai puutarhassa.

Vierailija

Ihan siksi että en nyt halua lapsen 100eur sandaaleita/lenkkareita hiekkalaatikolla pitää ja rannallakin täytyy olla jotkut kengät. En sit tiedä onko esim flip flopit paremmat ranta ja hiekkis käyttöön, ei kai nekään nyt mitään ergonomiset kengät ole. Mitäs teillä käytetään hiekkarannalla? Lenkkareita vai nahkakenkiä?

Vierailija

Lainaus:

Vai käytätkö lapsellasi kenkiä sisälläkin jalkaa tukemassa?

Kai nyt jokainen tajuaa sen, että kyseiset kumiläpyskät eivät ole lapsen ainoat kengät.
Kummasti noita kumihirvityksiä vaan lapsilla näkee pihaleikeissä. Epätasaisessa maastossa juokseminen, pomppinen ja telineissä kiipeily vaatii mielestäni jalalle kunnon tuen.Paljain jaloin lapsi osaa luonnostaan kävellä, mutta crocseilla kävelyä voi todella verrata puukengillä köpöttelyyn. En osta minäkään ihan pienille. Koululainen sellaiset sai.

Vierailija

sen aikaa mitä niitä kesällä käytetään yleisellä uimarannalla, niin eivät pilaa jalkaa. Kävelyyn nilkkaa tukevat sandaalit ja kävelykengät, leikkipuistoon kunnolliset lenkkarit, metsään ja sadesäällä saappaat (jotka ei tue nilkkaa yhtään crocseja enempää, mutta niitä ei kukana tuomitse)ei sitä crocksia tarvi aina jalassa pitää...

Vierailija

Juuri epätasaisessa maastossa paljain jaloin liikkuminen parantaa jalan lihaksia ja asentoa. Mutta siis oikeasti paljain jaloin, ei mahdollisimman huonoin kengin!!Crocsit kyllä kamalia, tarhassakin kannattaisi käyttää mahdollisimman ohutpohjaisia tossuja. Ei tee jalalle hyvää olla koko aikaa kengissä!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat