Crocsit (ja kopiot) ovat järkyttävän kammottava muoti-ilmiö!!!

Vierailija

Todella kauniisti ja hyvin pukeutuneet ihmiset pilaavat kaiken tunkemalla jalkaa ällöttävät neonpunaiset/-vihreät/-oranssit muovipalikat jalkaansa.

Kommentit (10)

Mukavat pihakengät. En ikinä laittais jalkaan kun meen yleisille paikoille.Markkinamiesten riemuvoitto. Ensin tehdään omalaatuinen tuote, sitten tehdään tarve. Maksetaan muutama julkkis niitä käyttämään, perässä seuraa "muotitietoiset" matkijat. Muutama vuosi ja kiinasta alkaa tulla kopioita, yleistyy katukuvassa ja voila! kaikki haluavat sellaiset.Voi kun mäkin joskus keksisin turhuuden markkinoille yhtä hyvän hoxin.

Kamalan näköistä kun väritys ei sovi muun vaatetuksen kanssa yksiin.Suorasin ihmisiä MLL:n lystipäivillä Tampereella ja kyllä oli uskomattoman typerän näköistä kun mammat painoi crocseissaan jotka eivät sopineet muihin vaatteisiin sitten yhtään! Ja yllättävän monella sellaiset olikin, kesällä varmaan jo 50% vastaantulijoista käyttää crocseja tai kopioita. Hyi, sanon minä.

Crocsin kurssin laskivat lähes 60 % ja yritys on joutunut irtisanomaan yli 600 työntekijää. Kysyntä ei enää kasva.Itse on ole noin rumia kenkiä ostanut enkä osta, en edes niitä kopioita. Kohta on kaatopaikat tulvillaan muovikenkiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat