Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Naapurustossa on paljon lapsia, kuten myös meillä. Yhdellä lapsiperheellä on niin hieno piha että siinä ei voi olla lapsille leikkimahdollisuuksia esim. hiekkistä tai keinuja. Tälläperheelläkin on useampi lapsi jotka hyvin hanakkaasti leikkivät muitten pihoilla, joissa on lapsille järjestetyt leikkipaikat.

Ensisijaisesti olemme järjestäneet leikkipaikat omille lapsille,eikä meitä haittaa vaikka lasten kaveritkin siihen tulevat laikkimään.

Se mikä tässä kismittää on nämä lapset ,joilla ei ole omassa pihassa mitään mikä siellä lapsia viihdyttäis. He ovat aamusta iltaan muitten pihoissa ja saavathan he leikkiäkkin mutta, olenko liian ankara naapurintäti jos käsken heitä välillä omaan pihaan kun itsekkin haluais olla vain omien kanssa välillä?

Olen joskus käskenyt heitä omaan pihaan mutta, tulee niin pahamieli heidän puolesta.

Kommentit (1)

Miksi et voisi vihjaista tästä asiasta teidän pihassa leikkivien lasten vanhemmille?

Sanoisit, että teidän lapset viihtyvät niin hyvin teidän pihan kiikuissa ja hiekkalaatikolla, että eikä kyseisen perheen kannattaisi hankkia sellaiset omaankin pihaan. Sano syyksi vaikka se, että et voi aina olla vahtimassa, että teidän pihalla ei satu mitään onnettomuutta leikkivälineissä. Tai sitten sanot suoraan, että haluat rentoutua välillä omassa pihassasi, etkä halua, että se on joka päivä yleinen leikkikenttä. Voisitte vaikka sopia, että esim. viikonloppuisin naapurin lapset eivät saa tulla teidän pihaan pyytämättä leikkimään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat