kätilö mukananne hetken

Vierailija

jos kysymyksiä?

Kommentit (12)

Vierailija

käynnistetty yliaikaisena 42+2.Onko yleensä niin että joillain ei vaan käynnisty luonnostaan?

Nyt menossa toinen raskaus,edellisestä aikaa noin 2v ja jännityksellä ootamme miten käy.Supistuksia on kyllä ollut enemmän kuin viimeksi.Kiitos!

Vierailija

no eipä oikeastaan ole. Siitä s-sarjasta sen verran että yksi lekuri selitti meille että se määrä prostaglandiineja mitä tarvittaisiin on sama kuin mies ejakuloisi 6-7 kertaa tunnin aikana ja silloinkin se vaan VOI onnistua jos muutenkin lähellä. Suursiivous ym - no, joskus synnytys on käynnistynyt siitä mutta ei sitä tiedä oisko se sittenkin käynnistynyt. Eli konsteja ei ole.

Vierailija

kannattaako jäädä suosiolla synnytyksestä pois? Jännitän synnytyksessä varmaan enemmän miehen selvitytymistä kuin omaani... :)

Vierailija

synnytyksen käyntiin saamiseen ei oikeastikaan ole mitään vippaskonsteja..eli alkaa sitten kun alkaa

viittaan esim.komen ässän käyttöön,joista paljon puhutaan..

Vierailija

painoarvioksi 210g ja oli kuulemma hieman pienempi kuin pitäisi. 4D ultra 21+3 ja painoarvio olikin 490g ja isompi kuin pitäisi.Miten sikiö on voinut noin vähässä ajassa kasvaa noin paljon painoa ja onko 490g suuri viikkoihin nähden?

Lääkäri veikkasi tuon vuoksi synnytyspainoksi yli neljää kiloa.

Vierailija

vaikka ehkä hieman yläkantissa onkin. Nyt vasta alkaa se henkilökohtainen kasvu joten vaikeata arvata syntymäpainoa tässä vaiheessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat