Apua hiiriä mökillä. Käytiin viikonloppuna siivoamassa mökki ja siellä oli hiiren papanoita.

Vierailija

Mistä hiiret yleensä löytävät tiensä sisätiloihin? Onko papanoista suurta tautivaaraa lapsille vai riittääkö pelkkä tuuletus ja pesu tekstiileille?

Kommentit (9)

Vierailija

kuivuneet papanat eivät enää ole iso ongelma. Kaikki ruoka johon ne ovat voineet päästä käsiksi on tietysti heitettävä pois - ennen vanhaan hiiret levittivät lavantautia kun papanoita pääsi ruokaan.Jos taas jostain löytyy hiiren pesä, niin se on siivottava pois hengityssuojainmet päällä ja paikkat ja lähistö pestävä desinfioivilla aineilla. Myyräkuumeen vaaran takia lähinnä näin.

Vierailija

mutta eivät kai kesällä kovin hanakasti ole sisälle pyrkimässä, tokihan ne voi tauteja levittää muttei ole syytä paniikkiin! Huolellinen siivous riittänee.

Vierailija

Ne on ne hiiret semmoisia, että syksyllä kylmien tullessa tunkevat joka paikkaan.Ette usko kuinka pienestä kolosta hiiri tulee sisään. En ole vielä tavannut kesämökkiä johon ne viejarit ei ilmestyis meidänkin mökille tuli aikaisemmin sitten saatiin tilkittyä ja sen jälkeen vaan syksyllä ja talvella öisin kuulu melkoinen ropina seinissä ja katossa.Kunnon siivous ja matot sekä petivaatteet pihalle ja kunnon " tamppaus" Se kannatta muistaa, että jos teillä on joku puu vaja älkää hakatko halkoja siellä vaan ulos koska myyrät ja hiiret majailee niissä halkopinoissa ja voipi tulla myyräkuume.Tiedän yhden kesämökin jossa oli aina hiiriä talvella kunnes talon alle muutti kulkukissa sen jälkeen ei ole hiiriä eikä myyriä näkynyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat