Onko Efexorista irti päässeitä?

Vierailija

Ensimmäinen päivä ihan ilman lääkettä menossa. Kyllä on kamala olo. Välillä tuntuu että olisin kännissä, välillä ylipirteä. Yöllä oli jotenkin pelokas olo.

Päätä tavallaan särkee, mutta ei sillä lailla tavallisesti.Kestääkö tämä vielä kauan?

Kommentit (1)

Vierailija

..lopettelin kuuden vuoden on-off putken ( viimeiset 3-vuotta syönyt putkeen Efexoria) kevään sikana vähitellen ja olen nyt ollut n. kesäkuun puolesta välin täysin ilman ko. lääkettä.Vähittäinen lopettaminen oli ihan ok.,mutta täysin lopettamisen jälkeen kylläkin oli hirveää huimausta,mielialan vaihteluita ja pahimpana oli pahoinvointi. Aivan kuin olisin ollut raskaana sillä tietyt maut/hajut saivat kyökkimisen aikaiseksi.

Lisäksi oli pieniä paniikkikohtauksia; hengenahdistusta sekä sydämentykytystä,järjetöntä yöhikoilua,kummia unia jne.Nyt tunnen olevani jo voiton puolella,mutta toivon kyllä,että en koskaan enää joudu kokemaan tätä lävitse. Jos joskus joudun taas turvaamaan kyseiseen lääkkeeseen,niin voipi olla,että syön sitä sitten koko loppuelämäni.Mutta,kyllä tästä sitkeydellä selviää,mutta sanoisin,että,jos nuppi ei kunnolla ole vielä kunnossa,niin huonosti käy.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat