Millainen äiti hakee sairaalle lapselleen Mäkkäristä ruokaa?

Vierailija


Täten ilmoittaudun huonojen äitien joukkoon ja anoppien haukuttavaksi. Kävimme 1,5-vuotiaan lapsemme kanssa lääkärissä, jossa todettiin keuhkoputkentulehdus ja molemmissa korvissa korvatulehdus. Lapsi ei ole syönyt tänään juuri mitään, joten takaisintulomatkalla päätin hakea meille Mäkistä syötävää.Mies on kotonaan käymässä ja asiasta ohimennen äidilleen mainitsi. Anoppi oli päivitellyt miehelleni, miten vastuuton olen, kun annan sairaalle lapselle sellaista roskaa. Ei voinut ymmärtää, mitä päässäni liikkuu :). Noh, saipahan lapsi jotain syödäkseen...

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Joten yleensä haen kerran mäkkäristä ja sitten on makaronilaatikkoa yms. Ei mielestäni ole mikään vakava asia jos eipäivittäin syötä sellaista ruokaa. Anoppisikaan ei sitten varmaan koskaan ota mitään pullaa yms herkkuja kun voi noin sanoa ;) Se heittäköön ensimmäisen kiven jne.

Vierailija

Ainakin ko. osastolla töissä olleen kaverini mukaan. Mun mielestä epäterveelliset herkut sopii erinomaisesti sairaalle lapselle, pääasia että jotain tulee syötyä ja juotua.

Vierailija

Viis veisaat anopin sanomisista. Pääasia, että lapsi jotain syö. Eikä noi mäkkärit nyt NIIN kamalia ole etteikö niitä vois JOSKUS lapselle tarjota.

Vierailija

Me on viety sairaalaankin kerran vatsataudissa olleelle lapselle mäkkäristä ruokaa, jotta saatiin hänet syömään jotain. Oli ollut monta päivää oksennus-ripulitaudissa ja oli tipassa sairaalassa, kun oli niin kuivunut. Mieheni on lääkäri ja minä sairaanhoitaja, eli ei olla ihan maallikkoja asian suhteen.

Vierailija

Ja juoda myös - vaikka limpparia, vaikka sitä meillä ei normaalisti lapsille (1- ja 2-vuotiaat) anneta. Pääasia on saada lapsi syömään ja ennenkaikkea kuumeisena juomaan. Ja jos joku ruoka on oikein herkkua lapsen mielestä, niin eikös sitä nyt pientä potilasta voikin vähän hemmotella, kun olo on muuten kurja...? :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


vaikka sämpylää tai banaania tms?

vaikka eipä tuo mitään haittaa.
Mikä hiivatti siinä voi olla, että tuon ikäinen jo tykkää tuollaisesta ruuasta. Meillä ei edes käydä usein hampparilla. Viimeksi käytiin silloin, kun tyttö oli edellisen kerran kipeenä eli joskus helmikuussa.Kiitos lohduttavista kommenteista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat