Väitän, että minulla on parempi parisuhde kuin kenelläkään teistä.

Vierailija

Kysykää ellette usko.Kateelliset moukat.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Meidän suhteeseen sopii ap:n kuvaus ihan yksi yhteen. Mutta...

En ymmärrä miksi ap väittää ettei kenelläkään muulla voi olla yhtä hyvää suhdetta kuin hänellä on? Meinaako hän tuntevansa kaikki suomalaiset pariskunnat?

Vierailija

jos haluaa aikaiseksi " keskustelua" .

Jos olisin sanonut että " arvostan suhdettani" olisin saanut ala-arvoisia vastauksia...Siispä laitoin ala-arvoisen aloituksen;-)Tulipa oikeasti mieleen, että ihmiset menevät yhteen/pysyvät yhdessä mitä ihmeellisimmistä syistä.

Monet eivät osaa olla yksin ja siksikin ripustautuvat suhteeseen.

Joillekin raha tai muut ulkoiset tekijät merkitsevät oikeasti niin paljon, että suhde voi rakentua tällaisille arvoille.

Jotkut haluavat vain vanhemmuutta, eivät tasa-arvoista parisuhdetta.

Monet ovat yhdessä, koska ovat sattuneet joskus jostain syystä yhteen, eivätkä mieti, arvota tai analysoi asiaa sen kummemmin, eivät tiedä paremmasta. Jatkavat tottumuksesta tai tavanvuoksi ja hukkaavat elämänsä siihen.En oikeasti tunne tai edes ole kuullut suhteesta, joka perustuisi kunnioitukseen ja hyväksyvään rakkauteen:(Hienoa, jos joku kokee elävänsä itsenäisesti liitossa, joka antaa tilaa toteuttaa itseään ja tukea ja rakastaa kumppania sellaisena kuin hän on.

apVierailija

Koska mä tunnen, esim. omien vanhempieni suhteen ja omanikin on sellainen.Mutta harva, jos kukaan, pääsee tuohon ilman työtä, kyllä se vaatii sitä, ettei pidä toista itsestäänselvyytenä, ehkä myös vähän vastoinkäymisiä.Itse ajattelen, että jos tuon yhden perheen koetellut vanhemmat, joilla oli vaikeuksia, ovat silti onnellisesti yhdessä, ja kiinnostuneita toisistaan se on arvokkaampaa kuin vastarakastumisen huuma tai huomionkipeä provosointi.Vierailija:

Lainaus:


En oikeasti tunne tai edes ole kuullut suhteesta, joka perustuisi kunnioitukseen ja hyväksyvään rakkauteen:(Hienoa, jos joku kokee elävänsä itsenäisesti liitossa, joka antaa tilaa toteuttaa itseään ja tukea ja rakastaa kumppania sellaisena kuin hän on.


Vierailija

Meillä on tasa-arvoinen suhde, jonka pohjana on yhteinen arvomaailma ja hervoton huumori. Kunnioitamma, luotamme ja arvostamme toisiamme.

Meillä on tilaa omalle ajalle, emme riitele ajankäytöstä tai kotitöistä koskaan- kunpikaan ei tunne uhrautuvansa tai luopuvansa mistään.

Meillä on viriili seksielämä ja nauramme päivittäin.Tässä lyhyesti, yritin kiteyttää olennaiosen.ap

Vierailija

meillä on ihan sama mitä teillä on + olemme selvinneet yhdessä useasta kovasta vastoinkäymisestä, vakavimpana lapsen kuolemasta ja myös toisen vakavasta sairaudesta. Ja kasvatamme nyt 3 lasta, yhdellä kehitysvamma.Silti meillä on iloa & naurua. Ja edelleen halua kertoa toiselle ekana uutisemme ja juttumme.Ikinä ei ole riidelty rahasta, kotitöistä tai seksistä.

Vierailija

Jo tällä omahyväisellä kehuskelulla kyllä annat tietyn kuvan itsestäsi:- keskenkasvuinen

- vahingoniloinen

- omahyväinenNämäkö ovat teidän yhteisiä arvoja?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat