Onkos täällä muista joilla toiveissa nyt pikkukakkonen?

Vierailija


Meillä on reilu 2 vuotias esikoinen ja nyt ollaan kuukausi sitten aloitettu pikkukakkosen yritys. Viime kierrolla ei tärpännyt ja nyt katellaan jos vaikka tässä kierrossa tärppäis. Viime raskaus alkoi melkein heti, joten taidan olettaa että se nytkin alkaa, voin tietenkin olla väärässä.Tunteet ovat silti välillä vähän sekaisin. Toisaalta haluan kovasti toista lasta, tuntuu kuin perhe ei olisi vielä " valmis" ja esikoisellekin olisi minusta tärkeää saada sisarus. En ainakaan voisi kuvitella elämääni ilman omia sisaruksia ja säälittää usein ihmiset jotka ovat ainoita lapsia. Välillä ajatus toisesta lapsesta kuitenkin pelottaa ja ahdistaa. Miten jaksan pikkuvauvan kanssa kun taapero roikkuu lahkeessa?

Miten selviämme taloudellisesti? Pitäisi kuitenkin muuttaa tästä pikkukaksiosta vähintään kolmioon. Mitä jos lapsi ei olekaan terve?Millaisia tuntemuksia teillä muilla pikkukakkosta toivovilla on?

Kertokaa!

Kommentit (4)

Vierailija

Lapsi 2,5-vuotias ja toinen olisi toiveissa. Pelottaa toisaalta oma jaksaminen, toisaalta ei malttaisi odottaa.Esikoinen tuli ekasta kierrosta, toista on yritetty nyt puoli vuotta.

Vierailija

Meillä esikoinen täyttää kesällä 2-vuotta. Kuukausi sitten jätettiin ehkäisy. Toivon mukaan toinen lapsi saisi alkunsa puolen vuoden sisällä, että saisi sitten paremmat äitiysrahat (samat kuin esikoisella). Esikoinen tuli toisesta kierrosta.Itselläni on monta sisarusta, jotka ovat minulle tärkeitä. Sen takia esikoinen saa siskon tai veljen.

Kolmatta lasta tuskin tehdään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat