Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauvan hoito homeopatialla? Kokemuksia kenelläkään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos jollain on kokemuksia (omia tai lapsen) allergian ja atooppisen ihon hoitamisesta homeopatian avulla niin jakaisitteko kokemuksenne, olkaa niin kiltit! Mä kyselin tästä myös tuolla sairaudet ja allergiat palstalla - löytyi muutama kiinnostunut tai juuri hoidot aloittanut ja yksi ihan hyvä kommentti siitä, että jos on joku homeopatialla parantunut niin tuskin löytyy enää siltä palstalta vaan ehkä täältä muualta (vauvat/taaperot).Oma tarina:

Me ollaan vasta aloitettu pojan (5kk) hoito - ongelmana todella kuiva atooppinen iho, lemahtelee milloin mistäkin (ei pysty yhtään päättelemään mikä ärsyttää ja mikä ei), ajoittain saattaa hetkittäin näyttää ihan terveeltä ja sitten tunnin sisään " lyö" ihan ruvelle ja punaiseksi. Neuvolassa eivät tienneet edes allergian etsimisestä mitään, kunhan käskivät vaan viedä allergialääkärille. Vietiin homeopaatille, joka kyllä käskikin asennoitua 1-2kk:n hoitoon, tuntui tietävän miten hoidetaan jne. Nyt ilmeisesti pitäisi olla iloinen kun pojan iho on mennyt hurjan paljon pahemmaksi (merkki siitä, että lääke toimii??), silti tuntuu pahalta katsoa kun pientä ihan selvästi kutittaa ja on tuskainen olo. Hoidetaan rasvoilla kutinaa pois parhaillaan.Kysymys teille, joilla on kokemusta:

Miten kauan teillä on mennyt ennenkuin paraneminen on lähtenyt käyntiin? Onko vaikutus ollut pysyvää? Mihin vaivoihin olette apua saaneet?

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat