Milloin olette esim. maissinaksuja voi antaa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän neiti tänään tasan 6kk. Hampuja ei vielä näy, mutta tekee tuloaan selvästi. Täytyykö odottaa että hampaat tulee vai sulaako ne suuhun ilman järsimistäkin. Ajattelin että tuntuisi mukavalta ientä vasten. Onko muita vastaavia tuotteita?? Jostain ketjusta tästä lueskelin, mutta ajattelin laittaa tämän tähän esille.Kokeilen samalla kuvan laittoa:)
!http://www.vauva.fi:80/perhe/perheshowimage?id=ab2a8f27-57d0-11dd-b12d-d...!

Kommentit (3)

Vierailija

Olen antanut puolivuotiaalle muutakin "sormiruokaa", esim. jääkaappikylmä kurkku on huippu, kun ikeniä jäytää. Samoin voi antaa vaikka ruisleipää jota voi imeskellä ja jos ikeniä kutkuttaa niin on sen verran karheaa. Itse olen vaan pitänyt huolen siitä, että kurkun tai vaikka porkkanan palat on riittävän isoja, ettei vauva vahingossakaan pääse sitä kokonaan suuhunsa laittamaan eikä tuu tukehtumisvaaraa.

Vierailija

Kyllä niitä voi antaa vaikkei hampaita olekaan! Ne tosiaan sulaa suuhun. Mun tyttöni 7kk puree ikenillään niistä ihan palasia(hampaaton hänkin)! Meillä ei likka ole muutenkaan mikään hienokurkku, vaan alas menee ihan tuoreet vadelmatkin kun antaa pikkupalasina!nonuli ja tytöt

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat