Onko kellään tasokasta, nuorekasta miessukulaista, joka tarvitsisi ihanan vaimon?

Vierailija

Semmosta on hirmu vaikea löytää.

Kommentit (11)

Vierailija

uraputkessa rahoitusalalla.No ainahan sitä voi kokeilla (sokkotreffejä)... Laita viestiä: seera at netti piste fi, niin kirjoitellaan enemmän " asianomaisista":)

Vierailija

31-v sinkku Helsingistä (oma, siisti kaksio, hyvä, vakkari työpaikka) kaunis mut pyöreähkö, toooooosi kiva ja lapsirakas ja huippu hauska, älykäs ja sivistynyt tyyppi n-y-t hänelle kiva mies!Ei nörttiä, renttua, ei itsekeskeistä ja itsekästä miestä, vaan lapsirakas, mukava, sivistynyt ja siisti, omat asiansa hyvin hoitanut MIES...♥ Joku saisi Maailman Parhaan Vaimon!

Vierailija

35 v akateemisesti koulutettu, pitkä parisuhde takana, ei isompia vikoja. En ymmärrä miksi ei kelpaa kenellekään.32 v ammattikoulutettu. Melko ruma mutta lapset tykkää. Ei seurustelusuhteita.34 v akateemisesti koulutettu. Ei seurustelusuhteita, hyvännäköinen. Luonteesta en mene takuuseen.Kaikilla työpaikka, oma asunto eikä alkoholiongelmaa. Aina sitä ihmettelee, kun rentut on jo kolmannella kierroksella ja hyvät miehet ei kelpaa kenellekään

Vierailija

Millainen koulutus siskollasi on? Järkätäänkö sokkotreffit? On tosi kiva mies mutta ei ulkonäöllä pilattu. Hoikka ja pitkä kyllä. Ei polta. Alkoa käyttää kohtuullisesti (ja jos haittaa, voi vähentää entisestään). Aika ujo mutta juttua löytyy kun pääsee vauhtiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat