eroon molluskoista???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

aiheesta on ollut puhetta täällä aiemminkin, mutten enää muista konsteja mitkä tepsii- akvalanilla rasvaus ei meillä tunnu tehoavan- mikä tehoaa??vastauksista kiitollinen!

Kommentit (11)

Vierailija

että molluskani poistettiin lääkärissä. Ne siis aivan napsittiin pois, mikä ei tietysti ollut kauhean mukavaa. En tosin ollut enää taapero silloin.

Vierailija

meillä molluskoita on nyt ollut yli vuoden (!) ei hirveästi mutta ikävästi rinnan, kaulan, leuan alueella. Puhkaiseminen ei ole auttanut juurikaan - rasvaus parhaiten tuottanut tulosta. Nyt näyttäisi olevan niin, että uusia ei ole enää tullut vaan nuo 3 olisivat niitä viimeisiä.. toivossa on hyvä ainakin elää. Olen aina ns. puhkaistun molluskan (vain kun on tosi suuri ja kypsän näköinen, vähän kuin finnikin) puristanut kuivaksi, pyyhkinyt alueen haava-aineella ja laittanut laastarin alle ' kuivumaan' . Muutoin olen rasvannut iltaisin erityisesti, joskus myös aamulla kun muistan.

Vierailija

Soitan terkkarintätille, joka suositteli vaan rasvaamaan perusvoiteella, koska tulevat kuulemma usein kuivalle iholle. Pojalla oli molluskoita kasvoissa, mikä kuulemma melko harvinaista. Kellekään en niitä ikinä käynyt näyttämässä ja itsekseen lähtivät (kuivuivat pois) noin kahden kuukauden aikana. Takaisin eivät ole tulleet, eikä niitä esiintynyt missään muualla. Poika on tarhassa, pikkusiskolla ei moista vaivaa ole ollut.

Vierailija

Meillä oli typykällä oli ihan hirmuisesti jaloissa molluskoita. Ensin tuli muutama, joita emme tajunneet ruveta tuhoamaan, ja yhtäkkiä eri vaiheissa olevia molluskoja oli kymmeniä, ellei satakin. Luin täältä, että jollakulla oli osterivinokaskapseleista hyviä kokemuksia. Yritimme ensin poistaa molluskoita nyppimällä, mutta koska se ei onnistunut, ostimme kapseleita. Pari pakettia niitä meni ja molluskat hävisivät ehkä noin kahdessa kuukaudessa täysin. En tiedä, oliko poistumisen syy osterivinokkaissa vai missä. Pääasia, että molluskoista päästiin eroon. Ostimme vinokaskapselit apteekista ja annoimme koko ajan täyden satsin kapseleita eli sen kaksi kappaletta kolmesti päivässä.Tituliini

Vierailija

Minulla oli molluskoita reisissä alle kouluikäisenä ja muistan elävästi, miten sukkahousut hankasivat niitä ja oli kurjan tuntuista. Joku tulehtuikin ja kutisi kamalasti ja kiellettiin raapimasta, mutta raavin aina, kun silmä vältti. Lääkäri nyppi pihdeillä osan pois, sattui. Sitten ne katosivat itsestään aika nopeasti, jäljelle jäi arvet reisien sisäpinnalle, jotka ovat siis vielä nykyäänkin. Toivottavasti oma lapsi ei saa niitä. Oikeastaan kerroin tämän vain siksi, että älkää pukeko hankaavia vaatteita, jos lapsella on molluskoita, voivat olla kipeitä ainakin " kypsinä" tai tulehtuneina.

Vierailija

että puhtaalla ruiskunneulalla ( siis pelkkä neula, ei sitä ruiskuosaa) puhkaistiin se molluskan valkoinen keskus pois (voi Emla-voiteella tai laastareilla vähän koittaa puuduttaa, tämä hiukan sattuu), ja mitä enemmän verta tulee, sen parempi. Kuulemma sitä virusta pitäisi saada vereen jolloin elimistö muodostaa sille vasta-aineita, ja silloin molluskat häviävät. Ilmeisesti virus on vain ihon pinnalla ja sitten sopivissa olosuhteissa alkaa muodostaa molluskoita? Tiedä häntä, mutta meillä onnistui kun tytöltä puhkaistiin iso molluska josta tuli sitten hirveästi verta, ja tämän jälkeen jo olemassa olevat molluskat katosivat tosi nopeasti.Nyt on 1v 4kk pojalla pieniä molluskoja, niistä " kypsimpiä" olen varovasti puhkaissut (ja sitten tietysti haavanpuhdistusaineella pyyhitään hyvin), mutta ei ole vielä tehonnut - eikä ole vielä tullut sitä vertakaan kun tippa pari... Näitä neuloja mulle antoi aikanaan neuvolan täti, ja kehotti puhkaisemaan varsinkin sellaiset isot ja hankalissa paikoissa olevat itse. Että siitä vaan, tai sitten sinne lääkäriin.

Vierailija

Hei,Meidän pojallemme oli erittäin runsaasti molluskoita varsinkin käsivarsissa ja kyljissä aikaan jolloin asuimme Englannissa. Kokeilin paikallisesta luontaistuotekaupasta ostettua Tea Tree Antiseptic Oil -nimistä ainetta, jota laitoin hieman pumpuliin ja " töpöttelin" molluskat säännöllisesti. Parin viikon sisällä olivat ihmeekseni poissa, vaikka sikäläinen terveydenhoitaja sanoi ettei niihin auttaisi muu kuin aika. Syy miksi aloitin aineen käytön oli, että poika oli raapinut molluskoita ja ne olivat puhjenneet ja tulehtuneet. Hieman antiseptinen aine kirveli, mutta poika kesti hyvin. Ymmärtääkseni ainetta saa myös Suomesta - teepuuöljy?

Vierailija

Lapsella oli ontelosyyliä jalat täynnä yli vuoden. Atooppinen iho hankaloitti kun ei korttareita yms suositeltu niille leviettävän. Uskokoon ken tahtoo mutta kookosöljyllä aamuin illoin niin ei oo enää molluskoita näkynyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat