Mä en jaksa enää tätä asuntojen etsimistä..

Vierailija

..koskaan ei tärppää! Kohta puoli vuotta aktiivi-etsintää takana, eikä vain koskaan onnistu. Aina tämä sunnuntai-illan masennus iskee, kun etsii ja ravaa näytöissä mutta ei vaan löydä sopivaa :(

Kommentit (9)

Vierailija

Ero on 300 000 markkaa... Et kyllä 250 000 eurolla löytää jo hyviäkin kämppiä.Mut nyt on ylipäätään vähän tarjolla PK-alueella rivariasuntoja (ellei ole sitten yli kaksikymmentäviisi vuotta vanhoja, ja siten kohta remontin tarvitsevia).Alle 200 000 ¿ ei saa valitettavasti hyviä asuntoja kuin reuna alueilta ja nekin usein rakennettu 80-luvun alussa... Ja keittiöt usein alkuperiäiset ja kylpyhuoneremonttitarpeessa... Omaa lue: suojaisaa pihaa harvoin on.

Vierailija

Siistiä ja kaunista rivari-kolmiota-neliötä alle 300 000 ¿Realiteetti on vain se, että nyt et saa halvalla hyvää... Jos löydät asunnon esim. 200 000 ¿ joko sijainti on huono, asunto vanha, tai huonossa kunnossa, tai joku muu asia mättää... (ei pihaa, ei palveluita, kallis yhtiövastike, remontteja tulossa taloyhtiöön jne)

Vierailija

Etsi asuntoa, jonka pohja, sijainti ja mahdollisuudet kiinnostavat.

Ja maksa siitä sen mukainen hinta.Mistä päin etsit?

Millaista asuntoa?Terveisin , kiinteistönvälittäjä eteläsuomesta.

Vierailija

Mutta ap etsi alle 300 000 euron asuntoa, 200-300 000 euron asuntoja noilla kriteereillä on kyllä tarjolla. Jos ei kasapäin niin kuitenkin monia jos rajaus on pk-seutu, 3-4 huonetta ja hyväkuntoinen rivari kohtuullisilla asumismenoilla. Siksi mietin, onko ap:lla jokin kriteeri, jota ei ole mainittu. Onnea asunnon etsintään!

Vierailija

vaikkakin on luultavasti pienempi mitä etsit. 250 000 eurolla ja allekin olen nähnyt hyviä. Ehkä etsitte erittäin hyvää sijaintia tai jokin muu kriteeri on niin tiukka, ettei onnistu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat