Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitäTeilleTuleeMieleenPohjoisuudesta?olisitteko valmiita

Vierailija

muuttamaan esim. " peräpohjolaan" , Lappiin jos teillä olisi työtä siellä? mitä ajatuksia koko pohjoisuus saa mieleenne? :)

Kommentit (5)

Vierailija

Itse asiassa tätä just pohdittiin miehen kanssa eilen! Mies oli sitä mieltä että ei ehkä missään käsivarressa olis kiva asua kun lähin naapurikin on varmaan sadan kilometrin päässä =D Ja sitäkin mietittiin, että toisaalta ollaan aika tottuneita siihen, että palvelut on lähellä (asutaan kaupungissa eikä kumpikaan ole täysin maalta kotoisin). Mutta, ajatuksena ainakin ihan kiehtova ja kun molemmat kuitenkin pidetään omasta rauhasta (ah, mikä ihanuus jos lähimmät naapurit olisivat vaikka parin kilometrin päässä) niin tuskin olisi mikään mahdoton ajatus sinne muuttaa..

Vierailija

EI EDES LOMALLA!Siis niin kateellisia, juoruilevia, tahallisesti toiselle pahaa toivovia ihmisiä, jotka käyttävät kaiken aikansa ( ja sitä on, kun eivät viitsi töitä tehdä) toisen asioiden penkomiseen ja mustamaalaamiseen.Ja Lappi on virkamiesten temmellyskenttä. Virkamiehet ja lestadiolaisuus, siinä vallankäyttäjät lapissa. Yritystoimintajaan ei varmasti menesty, ellet ole saanut molemmista ryhmistä kannattajaa. Onneksi itse pääsin pois 17 v sitten, edelleenkään en edes lomalle suunnittele sinne meneväni.

Uusimmat

Suosituimmat