Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vanhanen asken tv:ssa: " teemme niista SUOMALAISTEN nakoiset viisut" ... NYT ALKOI JO PELOTTAAN. varmaan varttina on jo tilattu

Vierailija

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Ihan hirveä narina, että " kyllä taas hävettää olla suomalainen kun tuollaista näytetään maailmalle" - ihan takuuvarmasti.

Ihan sama oikeasti. Kuka muistaa millaiset viisut ja väliohjelmat ym oli esim Virossa? Tai Ukrainassa? Tai Turkissa? Varmaan ihan hyvät, en kyllä yhtään muista. Laulut kuitenkin kai on pääosassa?

Vierailija

Mutta kun ne jotka asioista päättävät, eivät aina tunnu tajuavan, että suomalaisuutta on myös muunlaista kuin ne 50-70-vuotiaat " vanhojen hyvien aikojen" haihattelijat. Suomalaisia ovat myös nuoret ja heillä on ihan erilainen kulttuuri jota ei myöskään pitäisi hävetä tai peitellä. Kaikki nuorissa ja nuorisokulttuurissa ei ole pahaa.Pitäisi löytää joku kultainen keskitie, ei mennä kumpaankaan ääripäähän.(Ja lisäksi pitäisi muistaa, että Suomessa on paljon muitakin lahjakkaita ja hauskoja ihmisiä kuin Marco B. ja P. P. P. ja että Suomi on hyvä ja upea maa myös nykyään, ilman että muistellaan vuosikymmenten takaisia hittejä, tapahtumia tai ihmisiä.)

Vierailija

Viisut juontaa Uuno Turhapuro yhdessä vaimonsa kanssa, väliajalla hoilaavat Värttinä ja uudelleen kasattu UltraBra ja alkuohjelmassa viihdepuolesta huolehtivat Aake Kalliala ja Pirkka-Pekka Petelius.

Jos aikaa jää, pääsevät myös Kummeli ja Vintiöt irti.

Välillä näytetään kuvia Kekkosen hiihtoreissuista, Lola Odusogan melkein MissUniversumiksi pääsystä ja Mannerheimista ratsastamassa hevosella...

Vierailija

Ja älä edes ala ehdottelemaan Jani Toivolaa ym. tönkkösuita.Vierailija:

Lainaus:


vitun rasistit, painukaa sinne lappiinne vaan. Ja puhuinkin afrikkalaissyntyisistä ihmisistä.

Vierailija

mutta joka välissä ollaan häpeämässä suomalaisuutta. Muuttakaa muualle missä on parempi, tämähän on vapaa maa, toisin kuin monet muut maat.

Vierailija


Nyt pitäisi lyödä Suomen kaikki osaajat ja ammattilaiset yhteen ja unohtaa Ylen jermut, jotka eivät kisoja osaa tehdä, vaikka niin kuvittelevat.Suosiolla vain MTV3 ja ammattilaiset apuun.Muuten tuloksena on jotakin samantapaista kuin MM-kisojen avauksessa, jossa esiintyi se mikä lie professori hajamieli ufoineen. Surkeampaa tekelettä en ole koskaan nähnyt.Ylen punikit luopukoot suosiolla kisojen järjestämisestä ja kutsukoon ammattilaiset apuun.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Muuten tuloksena on jotakin samantapaista kuin MM-kisojen avauksessa, jossa esiintyi se mikä lie professori hajamieli ufoineen. Surkeampaa tekelettä en ole koskaan nähnyt.


Vierailija

Mites olisi Sibeliusta ja muuta hyvää maailmanmusiikkiamme ja annettais vaikka kansallisoopperan hoitaa esitys. Savonlinnan oopperajuhlien järjestäjilläkin taitaisi olla kokemusta rutkasti. Klassista ja hevyä sekotettaisiin roimasti ja kyllä siellä voisi olla Aino-neitokin uiskentelemassa järvimaisemassa yöllä, kun kuikka huutaa taustalla. Kalevala muutenkin olisi hieno aiheen lähde. Sieltä niitä monstereitä ja mystiikkaa riittää lisää aiheeksi. Eiks oiskin hyvä ehdotus?Mutta ei siis " suomalaista viihdettä" . Kaikki hanurit esim. saisi polttaa roviolla ennen tuota tilaisuutta.

Vierailija

esimerkiksi suomalaisuus on nykyään luojankiitos monennäköistä ja monikulttuurista! Huomatkaas, että afrikkalaissyntyisten keskuudesta löytynee ihmisiä, joilta sujuu sekä suomi, englanti että ranska.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat