Kemi, Tornio, Ylitornio ja lähiseudut!!

Vierailija

Kertokaas millaista siellä on lapsiperheen asua. Onko vuokra-asuntoja, minkä hintaisia? Suositelkaa hyviä asuinalueita joko kaupungista tai kauempaakin. Muutto olisi mielessä!

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Miksei muka Kiviranta? Kivat päiväkodit, paljon perhepäivähoitajia, hyvä koulu, kaupat ja srk:n toimitila. Onhan Kivirantaa muutakin kuin se Metsolantien seutu, jossa ne kaupungin kerrostalot on. Esim. tosi kivoja omakotitaloja Keroputaalla päin, Vojakkalassa päin tai vanhan Kivirannan tien varressa.Kyllä Tornio on ihan jees :)

Vierailija

Täällä on lapsille ja lapsiperheille vaikka ja mitä. Mutta muualle kuin keskustaan tai lähitaajamiin ei kannata muuttaa, palvelut ovat niin kaukana. Kivoja alueita ovat esim. Kokkokangas, Kirkonmäki, Pirkkiö, Torpinmäki, miksei Kivirantakin. Tosin terveydenhuolto toimii huonosti, mutta jos lapsilla esim. vakuutukset, ei sekään ole ongelma.Mutta jos ihan valitsemaan pääsette paikkakuntaa, miten olisi Haaparanta? Siellä on ilmainen päivähoito :)

Vierailija

Alaraumo ja Raumo yleensäkin on kivaa seutua. Kivirannan koululle ei ole pitkä matka, eikä esim. Torpin kauppoihin. Paljon lapsiperheitä asuu myös Raumolla, esim. Antinsaaren srk:n kerhotila on siellä ja siellä käy paljon lapsia.Tervola on aika hiljainen kylä... Totta on se, että siellä palvelut pelaa.

Vierailija

http://www.tervola.fiPeruspalvelut kunnossa ja halpoja kunnan tontteja. Asuntoja ei taida kovinkaan paljoa olla tarjolla. Oikotiellä näytti olevan 3kpl. Meillä on vielä pieniä kyläkoulujakin jäljellä. Tervetuloa vaan lapsiperheet tänne!!

Vierailija

näistä, jos pitää valita.

Kokkokangas ja Kirkonmäki ok, mutta ei kai sentään Kiviranta!?

Haaparanta on kyllä varteenotettava vaihtoehto, mutta vaikka päivähoito olis ilmainen, niin millainen on koulusysteemi Ruotsissa? Taitaa olla vähän tiukempi kuri suomen puolella ja lapset oppiikin jotain.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat