Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

juomavedestä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

puolivuotta tuli täyteen täysimetyksellä ja nyt muutama päivä sitten aloitettu kiinteiden maistelu perunalla ja parsalla. Pitääkö tai kannattaako tässä vaiheessa alkaa antamaan juomaksi vettä kun halutaan opetella nokkamukin käyttöä kun pulloa ei ole ikinä huolinut. Pitääkö vesi keittää vai oletteko antaneet ihan suoraan hanavettä??

Kommentit (3)

Vierailija

Kiitos vastauksistanne. Imettää aion tosiaankin edelleen, kun näyttää tytön suurta herkkua olevan :) Ajattelenkin lähinnä alkaa tyttöä totuttamaan myös veden makuun ja ajattelin, että helpompi olisi veden kanssa opetella nokkamukista juomista niin ei tartte ruveta maitoa rinnasta lypsämään kun en tähäänkään mennessä ole juurikaan lypsänyt. Siispä tänään vesiharjoituksia....

Vierailija

Vettä voit jo hyvin antaa, ja kun tulee kesäkuuma se on myös suotavaa. Vettä ei tarvitse keittää kun on aloittanut kiinteän. Ei kuitenkaan kaivovettä tulisi antaa. Vettä voi antaa ihan milloin vain kun vauva sitä huolii, ei liian kylmää.

Vierailija

Voit varmaan vettä jo vähän antaa, jos haluat. Mutta jos olette olleet täysimetyksellä 6kk, niin varmaan sinulla riittää vielä toistaiseksi hyvin maitoa? Maito on parempaa juotavaa, joten mieluummin maitoa ja vettä vain vähän lisäksi jos tarvitaan.Itse aloitin antamaan vettä vasta 8,5kk iässä, kun imetys jäi selvästi vähemmälle. Siihen saakka vauva söi kiinteiden lisäksi vain rintamaitoa (olimme 6kk täysimetyksellä).

Uusimmat

Suosituimmat