Lomarahojen maksamisesta kysymys???

Vierailija

Eli olen maaliskuussa aloittanut uudessa työssä joten lomapäiviä ei kertynyt kuin 2:) Nyt sitten mietityttää että minkälaista " korvausta" niistä päivistä maksetaan???PAM:in sivuilta luin että lomanmääräytymisvuoden ajan palkasta maksettais 9%, onko näin???Sillä laskutavalla saisin vaan alle 100¿ lomani ajalta. Koska palkkaa maaliskuulta sain maaliskuulta alle 1000¿. Omien laskujen mukaan minun kannattais olla mielummin töissä nuo päivät ja jättää lomat pitämättä...Mutta kiinnostais siis tietää että miten se lomakorvaus sekä lomaltapaluuraha siis maksetaan???

Kommentit (4)

Vierailija

vaikka työsuhteen päättymisaikaa ei ole tiedossa(äitiysloma sijainen kun olen)Eli tuon 9% mukaan siis se lomakorvaus maksetaan...Kannattais näköjään siis jättää lomat pitämättä ja olla töissä koska sillon tienaisin tuplasti enemmän, kun maaliskun palkka josta tuo 9% lasketaan oli about puolet pienempi kuin normaali kuukausipalkkani:(

Vierailija

Jos olet kk-palkalla, saat lomapäiviltä normaalin palkan. Tuntipalkkalaiselle maksetaan tuon prosentin mukaan, samoin jos et ehdi pitää lomapäiviä ennen työsuhteen loppumista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat