Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vauvan närästys....???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Haluaisin tietää onko muilla ollut samanlaista ongelmaa kuin meillä ja miten sen mahdollisesti on saanut " parannettua" .

Eli tyttö on kohta 8 kk ikäinen ja lähes poikkeuksetta joka ilta on ongelmana, että röyhtäsy ei tule ja sitä pitää huutaa, ja maitoa/puuroa nousee suuhun asti, ja useimmiten nielee sitten sen. Tätä huutoa tulee n. 2-3 tunnin aikavälillä n. 20-30 min välein. Olisiko tätä ongelmaa ollut nyt reilun kuukauden ajan.Nukahtaa yleensä rinnalle, koska saa vain rintamaitoa, eikä sitä röyhtäisyä kuulu vaikka pitäisikin pidempään ylhäällä. Lisäksi syö päivisin kaksi lämmintä ateriaa ja välipalan sekä iltaisin ja aamuisin puuron. Olen välillä antanut kaupan lasten puuroa, ja mielestäni se ainakin illalla aiheuttaa vielä enemmän kyseisiä oireita koska on koostumukseltaan tosi kuohkeata. Muutamana päivänä huomasin, että paprika ruuassa aiheuttaa myös enemmän näitä oireita.

Yöllä syötän tytön 2-3 kertaa, eikä vastaavaa röyhtäsy ongelmaa ole silloin.Tytöllä ei ole mitään ihottumaa tai muutakaan, niin en usko olevan maitoallergiaa, ja kakkaakin ihan normaalisti. Myös Rela-tippoja on kokeiltu, mutta kun ei ole mahakipu ongelmana , vaan se maidon takasin tulo ylös suuhun, niin ei sinänsä vaikutusta.

Myös sängyn pääty on ylempänä kuin jalkopää ja monesti kohotan myös tyynyllä hiukan yläviistoon asentoa.Joten jos jollain on vinkkejä niin otetaan vastaan.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat