Suositelkaa turvaistuinta yli 1v

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Haussa olisi helposti irrotettava ja siirrettävä, mutta turvallinen istuin pikkuneidille "2. istuimeksi". Vinkkejä ja kokemuksia olisi kiva saada. Meillä on Gracon Cosmic Comfort selkä menosuuntaan ja on tosi hyvä istuin, mutta se on aika "vaivalloinen" siirtää toiseen autoon. Pikkuneitimme menee hoitoon 1kk sisään ja tarvitaan kuitenkin 2 istuinta, molempiin autoihin. Olisi myös mukava jos tuota toista istuinta voisi kätevästi siirtää myös isovanhempien autoon välillä.Kiitokset jo etukäteen!Mammis + Oona 1v3kk

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä on Craco cosmic comfort,ja nyt ollaan käännetty se kasvot menosuuntaan. Aijemmin kun oli selkä menosuuntaan ei voinut kuvitellaakkaan siirtävänsä sitä toiseen autoon-sen verran työlästä oli kiinnitys :)

Mutta nyt kun toisin päin niin helppo siirtää. Mäkin pelkäsin alussa tuota kääntämistä,mutta on maminkin kaasujalka heltynyt kummasti kun toinen tapittaa siellä suoraan mua =)

Turvaistuin ei kyllä ole mikään pienimmästä päästä,mutta tuntuu ainakin todella turvalliselta! Ja sehän on tärkeintä :)Lycka

Vierailija

Pähkäilen kovasti "uskallanko" hankkia kasvot menosuuntaan istuimen.. Todennäköisimmin hankin kyllä sellaisen istuimen joka voi olla sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Totta kyllä että Gracossa meilläkin pidemmillä reissuilla (kun neiti on nukkunut), neidin pää notkahtelee ihme asentoihin vaikka kallistusta on niin paljon kuin mahdollista..Meilläkin tuo "kakkosistuin" tulee pieneen henkilöautoon jossa ei paljon varmaan mahdu kallistuksia harrastamaan, hyvä kun saa istuimen siihen.. ;) Hinnalla ei sinänsä ole väliä, kun on lapsen turvallisuudesta kyse.Kiitos kaikille jo vastanneille ja jos joku vielä kokemuksiansa haluaa jakaa!Mammis

Vierailija

Ostin ykkösistuimeksi Gracon XTP comfort jne istuimen. Siinä on kallistuksen säätö ja sen saa molempiin suuntiin asennettua. Kakkosistuimeksi hankin kuukautta myöhemmin käytetyn Britaxin kasvot menosuuntaan-istuimen. Meillä siis tyttö nyt 1,5v.Käytönnässä tuo Britax on nyt ykkösistuin, koska siinä on niin mahtava kallistuksen säätö. Gracossa tytsi roikkuu eteenpäin nukkuessaan aivan hirvittävässä asennossa vaikka istuin on säädetty kaikista maakavimpaan asentoon. Britaxissa lepää hienosti takaviistossa.

Vierailija

Itse ollen hoitovapaalla oleva yh ja rahat todella tiukilla, mutta niin hirveitä kolareita olen nähnyt että lapsen turvallisuudesta en tingi yhtään. Omassa autossa Birtax hiway selkämenosuuntaan istuin. Mahtuu isompikin lapsi pitkään istumaan kun jalat pääsee taittumaan.Isovanhempien autossa Britax two way istuin käännettävä ja pitkäikäinen, ja on muuten halvimmasta päästä vaikka joku sitä epäilikin. Tarjouksesssa useasti 199€. Sitten vielä toinen samanlainen istuin kotona sitä varten että jos joskus mennään jonkun muun autolla tai lapsi menee hoitoon ja tarvitaan turvauistuin mukaan heidän autoon. Minun lapsellani on siis kolme turvaistuinta. Two way elite on pitkäikäinen ja helppo kokemattomankin kiiinnittää kasvot menosuuntaan, selkämenosuuntaa taitaa kaikki istuimet olla lähes samanlaisia kiinnitettävi. Voidaan käyttää selkämenosuuntaan alkaen 9kg, sitten kasvot menosuuntaan omilla vöillä ja sitten vielä turvavyöistuimena. Siksi hankin sen varaistuimeksi.Minun ehdotus siis olisi että hanki siihen kakkosautoon istuin mitä ei tarvitse siirrellä ja sitten vielä isovanhempien autoon toinen istuin. Kun ostat samasta paikasta niin voit saada "paljous" alennustakin.

Vierailija

ja siirtelen istuinta joka vk.loppu isännän työautoon ja takaisin omaani. Itse ostaisin ko.istuimen ja siihen lisäksi toiset "hihnat" niin helpottaa siirtoa huomattavasti kun molemmissa autoissa voisi olla ko.hihnat valmiina paikoillaan.

Vierailija

Britaxin Two Way Elite, johon en ole ollut tyytymätön, tosin eipä ole onneksi joutunut tositoimiinkaan, so. kolariin. Minusta yhtäkään istuinta ei ole ihan hirveän helppoa ja nopeaa siirtää autosta toiseen, mutta kyllä tuon kanssa pärjää :). Kasvot saa kumpaan suuntaan vain, kallistuksista en tiedä, kun meidän autossamme ei mahdu sille juuri muuta tekemään kuin ahtamaan kyytiin... En kuollaksenikaan muista mitä maksoimme, tarjouksesta ostimme kyllä, ei taida ainakaan normaalihintaisena olla niitä halvimpia?

Vierailija

http://www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/romer_...Erittäin helppo siirtää autosta toiseen, jos autosta löytyy IsoFix kiinnikkeet. Yhdellä naksautuksella irti ja toisella kiinni. Autoonhan voi nuo kiinnikkeet myös erikseen asentaa, eikä maksa paljoa. Ei voisi helpompaa istuinta olla. Ja kuten testissä on selvitettykkin, väärinasentaminen miltei mahdotonta. Melkoisen hinnakas istuin kyllä kakkosautoon, mutta laadukas ja turvallinen on. Meillä ostettiin tuo toiseen autoon, jolla enemmän ajetaan ja toiseen ostettiin tämä:http://www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/graco_...Nyt harmittaa, että tingittiin sekä hinnassa ja turvallisuudessa. Jos olisin tiennyt nuo faktat ja sen, kuinka vaikea käyttöinen tuo Gracon istuin on verrattuna Römeriin, ja kuinka paljon enemmän se vie tilaa, olisin hankkinut ehdottomasti myös kakkosautoon Römerin duoplussan. Sitä vain aina yrittää muka säästää ja millä kustannuksella???

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat