Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yksityiselämän paljastuksia LORDISTA!

Vierailija

Mr Lordi on oikeasti osa-aikainen koti-isä/talkkari. Harrastuksiin kuuluu kalastaminen poikiensa Ukon 6 v, Pekan 6 v ja Kallen 3 v kanssa. " Hirviöpesue" on tuttu näky Ounasjoella joka lauantai. Tytär Kirsikka 4 v jää kotiin leipomaan lohdutuspullaa äiti-kouluterveydenhoitajan kanssa heikon kalansaaliin vuoksi (pojat kalastelevat omatekemillä vieheillä, tehdään heille Rapala-keräys!!). Äiti on myös tuttu bändistä koskettimien takaa.Mr Lordi kärsi kovasta aknesta koko kouluikänsä ja tunsi itsensä monsteriksi. Hän kuvitteli itsensä juuri tuon käyttämänsä maskin näköiseksi. Ymmärtänette, että naiset olivat vähän vähissä teinihirviöllä. Ainoa lohtu teiniajoilla oli koulun uusi vastavalmistunut kouluterveydenhoitaja, jonka kanssa alkoikin suhde kun hirviöt tapasivat Mr Lordin 18-v juhlissa Rovaniemen paikallisessa Kuksa-baarissa. Tuona iltana Mr Lordi menetti poikuutensa.Mr Lordin voi tavata perjantaisin Neljän tuulen hattu K-marketista, josta hän käy hakemassa lauantaimakkaraa ja yhden lauantaioluen. Mr Lordi on oikeasti päältä kalju ja jäljellä oleva tukka on hieman harmahtavaa ja n. 2 cm pituista. Hirviöasun pitkä tumma tukka on vain muistoa menneestä nuoruudesta. Eli annetaan Lordin pitää maskinsa, totuus voi olla vielä karmeampaa!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

joo tosi helppoooo bongata avokkinsa kanssa!!!! Pian pongailemaan tomia jeeeeeeee. Voiko typerämpää ollakaan.

Tavallinen ihminen hänkin on. Syö ja paskoo, kuten mekin!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


joo tosi helppoooo bongata avokkinsa kanssa!!!! Pian pongailemaan tomia jeeeeeeee. Voiko typerämpää ollakaan.

Tavallinen ihminen hänkin on. Syö ja paskoo, kuten mekin!
Vierailija

pitäskin paikkansa :P kosketinsoittaja on jo naimisissa (sormukset näky eilen telkkarissa) ja tämä lordi on menossa vasta kesällä naimisiin

johannan kanssa

Vierailija

Samalla kun paljastavat Putaansuun seiskalle, voisivat ilmiantaa itsensä (eli iso kuva seiskaan, siihen Putaansuun viereen. sit vielä teksti ILMIANTAJA!). Vois sitte heitellä mädillä tomaateilla jos se ihminen joskus sattuu vastaan kävelemään! :DVierailija:

[quote]

Helppoa se on. Aina on niitä, jotka haluavat Seiskalta 20 euroa kuvasta.Vierailija

tuttu hirviönukke on Kirsikan 3 v lahja iskältä.Ja arvaatte varmaan kuka voittaa pikkupoikien kiistan hiekkalaatikolla: Kenen iskä on pelottavin?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat