mitkä on 5v juttuja?

Vierailija

niinku mitä vois ostaa synttärilahjax? spidermaneja,turtleseja vai mitä?

Kommentit (10)

Vierailija

" neutraaleja" vaihtoehtoja voi olla vaikka dinosaurus tms. tietokirja, legot, joku palapeli tai meillä aikanin tehtäväkirjat ovat myös kovassa suosiossa ja lisäksi kunnon kynät.Tietysti voi olla myös jotain pihaleluja. Jos vaikka oma piha, niin koripallokori, kunnon pallo, salkotennis, jalkapallomaali. Meillä lapset ihastuneet kivien maalaamiseen ja saaneet lahjaksi pensseleitä ja maaleja.

Vierailija

eli legot, magneetit, rakennussarjat. Remonttihommia tekee mielellään, eli pieni, mutta oikea vasara ja kasa nauloja saa pojan viihtymää kauan.Kaikki rooliasut, ritarit, merirosvot, avaruussankarit yms on kovassa käytössä, ja jos joku asu puuttuu, poika askartelee sen itse... Pääasia, että leikissä pääsee miekkailemaan, vakoilemaan tms.Tietenkin meillä on myös dinosauruksia, hämähäkkejä, lepakoita ja muita iljetyksiä, jotka ovat hyvin tärkeässä osassa milloin mitäkin leikkiä.

Vierailija

lapsi/perhe ole tuttu ja tiedät, että ko. perheessä lapsi saa leikkiä örkkileluilla. Dinosaurukset, pelit ym. ovat turvallisia vaihtoehtoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat