Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi Diana Neumannia on soimattu tällä palstalla? Vaikuttaa aivan järkevältä ja tasapainoiselta naiselta

Vierailija

ainakin tuoreen haastattelun mukaan...

Kommentit (12)

Vierailija

ja aikeissani oli toissa päivänä kirjoittaa tästä samasta aiheesta.Muistan tuttipullosta syntyneen kohun. Järkyttävää pikkusieluisuutta arvostelijoilta. Diana vaikuttaa mukavalta ja rennolta ihmiseltä haastattelujen perusteella. Varmasti hän on erittäin hyvä äiti pojalleen ja syntyvälle vauvalle. Että se siitä, typerät arvostelevat av-mammat!

Vierailija

...sanon vaan imetyksestä sen verran, että jos äiti imettää ja sattuu nyt olemaan henkilö, jonka kotiin tullaan tekemään lehtijuttua perheestä, niin hän kai voi niin halutessaan

a) joko pyytää keskeytystä valokuvaukseen siksi aikaa kun imettää

b) mennä toiseen huoneeseen imettämisen ajaksi.Tuskinpa kukaan nyt hankkii vauvalle tuttipulloa vaan siksi, että kotiin tullaan tekemään haastattelu. Että eiköhän se pullo sisältöineen ole ollut käytössä muulloinkin.Ja sitäpaitsi, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa....

kuka oikeasti on niin nuija, että lähtee itkemään lehtien sivuille JO TOISTAMISEEN, kuinka häntä on mollattu - byhyy. Taisi itseä kalvaa imetyksen epäonnistuminen.Siis aivan sama kuka imettää ja kuinka kauan tai on imettämättä, mutta haloo, täytyykö se vauva sinne lehtien palstoille viedä jo raskausaikana ja sitten aina vaan uudestaan ja uudestaan - ihan kuin se siipan levymyynti siitä kasvaisi!

Vierailija

koska se julkes antaa pullosta maitoa pienelle vauvalle.Jos meillä on vieraita en tod. imetä, mulle ei se ole NIIN luonnollista, vaan annan pullosta tuttelia, sitten taas seuraavaksi imetän. Mulle se sallittakoon mutta EI Dianalle. Hänellä oli toimittajia ainakin yks, luultavasti kuvaaja ja toimittaja olkkarissa ja hän EI imettänyt.Kerrassaan kamalaa! =)Diana ON mukava ja erittäin fiksu ihminen.Täällä vaan pitää haukkua kaikki julkisuuden henkilöt, varsinkin sellaiset julkut joilla on lapsia, he ovat POIKKEUKSETTA huonoja äitejä....Dianalle terveisiä vaan Porilaiselta vanhalta asiakkaalta! =)

Vierailija

Nyt taas naurattaa että se Diana siitä oli ottanut itteensä, mutta sellaisia herkkänahkaisiahan täällä tuntuu kaikki muutkin olevan. ;)

Uusimmat

Suosituimmat