Ilmakumijäljet pois!!! Hyvät neuvot kalliit...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kukaan saanut ilmakumien jättämiä jälkiä pois lattiasta(muovimatto)???

Tiedän ettei pitäisi vaunuja pitää paljaalla ja mieluiten maton päällä ja pyöränsuojat paikallaan, mutta kerkesivät olla vähän aikaa ja jäljet lattiassa.

Joten pistäkää vinkkiä jos jollain olisi... Luulisi kuitenkin kun on vaikka minkä näköistä tököttiä olemassa et jollain lähtis...M@nsikk@

Kommentit (11)

Vierailija

PVC-pintaisen muovimaton pehmittimet " imevät" väriä renkaista ja se menee muovimaton sisälle. Se on ts. kemiallinen reaktio. Ilmakumirenkaiset matkikset lensivät samantien kirpparille.

Kaksista vaunuistamme ei sen sijaan ole tullut jälkiä, vaikka on ollut ilmakumit.Asiantuntija siivousliikkeessä neuvoi Kiilto Oy:n tuotesarjasta puhdistusaineen, jolla jäljet lähtivät lähes täysin. En vaan muista nyt tuotteen tarkkaa nimeä, mutta se oli peltipurkissa.

Vierailija

kokeiltu semmosta " tahrasuolaa" , pyyhekumia, kynsilakanpoistoainetta (olikohan sit huonoa?!), taikasientä ja hangattu ilmakumipyörällä. Ei auta.

Eli tarkennan vielä et se on semmonen tumma värjäymä lattiassa (muovimatto)

Lisää vinkkejä

Vierailija

siis ihan sellaisella perus-hankausaineella. Voisi varmaan kokeilla myös esim. Klorittia.Tämä ei ole faktaa, vaan ihan veikkaus, näillä itse kokeilisin ensin.

Vierailija

Meillä kävi samoin ja kuten jo joissakin muissakin viesteissä taisi tulla esille, päättelin että se jälki on jollakin tavalla " imeytynyt" muovimaton sisälle. Jos turhan järeitä myrkkyjä käyttää, saa kyllä varmasti vahata lattian uudestaan tai vaurioittaa sitä muovimattoa. En tiedä, mutta itse en ainakaan ole saanut tahroja valitettavasti katoamaan.

Vierailija

Kokeile sillä. Olikohan merkki Vileda. Paketissa 4 kpl valkoisia sieniä. Ainakin tarjoustalot myy. Sillä sain esim tussin muovimatosta ja sanomalehden jäljen keittiön tasosta. Kokeile ensin varovasti ettei lähde esim. kiilto.

Vierailija

muovimatto taitaa imeä jäljet jotenkin " sisuksiinsa" etten usko että lähtevät. Meillä tehnyt semmosia kellertäviä jälkiä ja mielestäni ovat pintaa syvemmällä.

Vierailija

..mutta meillä myös lattiassa kellertävää jälkeä. Mietin, että mistä on tullut, koska niissä kohdissa ei ole säilytetty rattaita tai muutakaan. Läikkiä on eri huoneissa ja kulkuväylillä. Tietääkö kukaan, miten ne tulee???!äkkis:

Lainaus:


muovimatto taitaa imeä jäljet jotenkin " sisuksiinsa" etten usko että lähtevät. Meillä tehnyt semmosia kellertäviä jälkiä ja mielestäni ovat pintaa syvemmällä.

Vierailija

hankaa sillä millä on tullutkin: eli koeta sillä ilmakumipyörällä hangata jälkeä. Näin lähtee myös kengänjäljet: hankaa jälkeä kengällä! ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat