Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin laittaa säilöön K-LAPSILTA ELOKUVAT??

Vierailija

Ollaan oltu kymmenisen vuotta yhdessä ja lapset on taaperoikäsiä.

Rakastetaan elokuvia ja maku on laidasta laitaan, löytyy kauhua, huumoria, toimintaa..Jotenkin tykkäisin " suojella" lapsiani noilta predatoreilta ja muumioilta. Esikoiselle pelkkä muumien katsominenkin on joskus itkunpaikka..Missä teillä on elokuvat? Kaikki hyllyssä ja lapsia kielletään vaan koskemasta. Pahimmat lajiteltu pois näkyvistä ylähyllylle vai jossain

- MUTTA MISSÄ??Tiedän, kavereilla näkee tappajahait isompana kun pääsee kouluun jne. Mutta kai voi kotona tehdä " turvajärjestelyitä" ?

Kommentit (4)

Vierailija

Kun tykkään että opetan lapsille käskyt, mutta TOISAALTA taas mietin että olisko parempi jos edes " pahimmat" laittaa piiloon silmistä.Lasten elokuvat vois tosiaan siirtää paikkaan josta ne saa ottaa itse.

Ja vanhempien elokuviin ei sitten kosketa.Ollaan kyllä opetettu lapsille mihin tavaroihin ei kosketa ja lapsi tietää mitä elokuvaa haluaa katsoa ja pyytää sitä.Jännittää vaan kun lapset kasvaa että meneekö ne kuitenkin pyörittään niitä kiellettyjä leffoja, mulla kun on tarkotus niitä sitten myöhemmin katsotuttaa yhdessä päivällä kun ikää alkaa oleen niin että riittää ymmärrys ettei elokuvat ole aitoa vaan näyteltyä.Ap

Vierailija

ja vain kieltää lapsia ottamasta niitä? Onhan kotona ja kyläpaikoissakin muutakin mihin ei saa koskea! Ajattele opetuksen kannalta... eihän siitä mitään tule jos kotona lukitset kaikki oven taakse, lapset eivät opi siitä mitään. Meillä ei ainakaan koululaiset ota ilman lupaa.

Vierailija

Ja niitä on paljon, kun ollaan aikoinaan kahdestaan niitä kopioitukin. Hyi me!mutta kysymykseen. Meillä lasten elokuvat ovat eripaikassa, koska niitä nyt ei ole niin paljon. Lapset tietävät, ettei meidän kasetteihin saa koskea. Joten ei ongelmaa. En tiedä miten sitten kun ovat jo toisella kymmenellä miten suuri houkutus on niitä katsella koulun jälkeen salaa. Luotan kyllä lapsiini.

Uusimmat

Suosituimmat