Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

60-lukulaiset vko 21

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Ani67 minä -67, samoin ukko (tyttö 03/05 on hänen, esikoinen 05/94 ekasta liitostani), asuinpaikka Uusimaa (kesäkuusta Varsinaissuomi), mies yrittäjä minä kotona, ei koiruuksia ei kissuuksiaPietu-65 eli 41 juuri täytin, mies kaksi vuotta vanhempi, kaksi tyttöä, 97 ja 99 syntyneet ja kolmatta kovasti toivotaan, yksi km maalis-huhtikuun vaihteessa. Yritystä syyskuusta-05, haaveissa ollut minulla paljon kauemmin. Asun etelä-savon alueellaTeti ja olen 37 kohta ja mies pari vuotta vanhempi. Ei ole lapsia ennestään ja yritystä takana 11kk eli ollaan vasta alussa tässä yrittämisessä. Täällä savossa asustelen.Vauhtinelikko Täytän tänä vuonna 40, mies on vuoden vanhempi. Lapsia on ennestään neljä, vanhin täytti tänään 11 ja nuorin täyttää ensi kuussa 2. Molemmat ovat tyttöjä, välissä kaksi poikaa, 8 ja kesällä 6v täyttävä. Asuinpaikkana on Satakunta.Marikko olemme miehen kanssa yli 40-vuotiaita ja haaveilemme kolmannesta. Meillä on nuo kaksi muuta ihan vielä leikki-ikäisiä, joten tämä meidän elämän pikkulapsiperheikä on parhaillaan käsillä.Emmi ja 36v(loppuvuodesta synnärit :-D) ja mieheni myöskin 36v, täyttää loppukesästä 37v. Vauvaa olemme yrittäneet elokuusta 2004, ja olemme onnistuneet 3km verran :-( Olemme NKL-jonossaKuumeilija-69 minä 36v. ja mies 30v. Ensimmäistä kuumeillaan ja yritys aloitettu 08/05. Km takana 11/05.Sonjaemma vm -67, mies samanikäinen, Espoo, yksi koira, esikoista kuumeiltu 2 vuotta, hoidoissa. Takana 4 inseminaatiota ja 1 ivf josta plussa ja km rv 13. Nyt sitten odotellaan seuraavaa ivfää eli koeputkihedelmöitystä (mitään varsinaista vikaa ei ole tosin todettu).Trattis, vm -65, mies muutaman vuoden vanhempi.

ei lapsia, koiria kaksi. yritystä takana liian monta vuotta, kaksi keskenmenoa.Senniina -68, mies -74. Mulla yksi clomilapsi ed.liitosta -99, miehellä ennestään 2 lasta. Pillerit olen lopettanut -93, vauvaa olen toivonut siitä asti enemmän tai vähemmän. 2 v. tosiyrittämisen jälkeen onnisti 1. clomikierrosta -99. Toista lasta en halunnut/jaksanut heti perään ja myöhemmin kariutui avioliittokin. Nykyisen miehen kanssa toivottu lasta 9/05 alkaen ja 1/06 clomit+pregnyl käyttöön. 5. ja toistaiseksi viimeinen clomikierto alkoi juuri. Tuloksena clomeista tähän mennessä 27 pv:n kuukautiskierto (aik 25-35 pv), mielialan vaihtelut ja finnit.

Kirppu-68 Itse olen 37, mies 33. Mulla edellisestä liitosta lapset -88, -90 ja -95. Asustellaan Savossa. Mies töissä, mulla määräaikainen työ loppui joulukuussa. Sain keskenmenon reilut kaksi kuukautta sitten. Vauvaa oltiin yritetty kolme kuukautta kun onnisti. Valitettavasti päättyi noin ikävästi tuo raskaus mutta uutta yritetään kovasti.Ja plussanneet:

Levinia ' 69; lokakuussa 37; mies 40

lapsia ennestaan nelja tyttoa 14.10.7.3-vuotiaita tana vuonna. Yritysta helmikuusta 06, pieni tm maaliskuussa. Viides siis tekosilla!

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Pahoittelut senniinalle, ja tervetuloa takaisin.Muille vielä kovia piiniksiä toivotaan.Missä Emmi, toivottavasti vain työn touhussa ja kaikki hyvin?Tässäpä vain pikaiset loppuviikon ja viikonlopunkin toivotukset, pitkä vapaa edessä, remontoiden ja pihatöiden parissa (kun nyt nämä säät tästä taas paranee).Palaillaan taas maanantaina linjoille =)

Vierailija

Onpa jännää senniinalla ja kuumeilijalla, toivotaan että täti pysyy teistä nyt kaukana. Kuumeilijan näpyt kuulostaa lupaavalle. Niinhän ne opuksetkin sanovat että ne tulevat ensinnä ja varsinkin ensimmäiselle. Seuraavissa raskauksissa niitä ei enää huomaakaan, tai ainakaan minä en ole huomannut. Viime raskaudessa tuli ne suonet jotka johtivat nännipihoihin saakka ja km:sta huolimatta säilyivät tosi pitkään. Tuosta testaamisesta, ei varmaankaan ole vielä paras mahdollinen aika ollut testaamiseen jos ei ollut mikään kovin herkä testi. Mutta noinhan sitä olisi tehnyt itsekkin, varsinkin jos testiä olisi kaapissa odottamassa. Minä ainakin olen niin malttamaton ettei jaksaisi täyttä kahta viikkoa odottaa. Siitä päästiin aasinsillan kautta omaan napaan. Eilen illalla oli tosi hailu viiva enää ovistestissä, joten kyllä se minulla tuo ovis menee yhdessä iltapäivässä ohi ainakin testien mukaan. Ja tosiaan eilen päivällä oli ne kirkkaat, venyvät limatkin ja kaiken lisäksi vasemmalle puolen nipisti illalla mahaan joten jos ovis oli niin uskoisin sen olleen eilen. Niissä testeissähän sanotaan että 24-36 tuntia tasavahvoista viivoista mutta kuinka yksilöllistä se sitten on. Oletteko te muut huomannut ovistestin vahvuudessa ja limoissa mitään yhtäläisyyttä? Sori, ällöttäviä kysymyksiä mutta erittäin mielenkiintoisia omalla tavallaan.

Kuinkas sonjaemma ja trattis, melko samoissa piinailun kanssa taidetaan mennä, joten toivotaan että kaksi viikkoa menee nopsaan ja päästään kunnolla piinaamaan. Vaikka sonjaemma odotatkin hoitoja niin koskaan ei voi tietää vaikka onnistuisi ilman niitäkin. Toivotaan parasta. Mitäs muille kuumeilijoille kuuluu, ani teti, vauhtinelikko,marikko.... Tämä oli minulta nyt ihan omaa napaa mutta olen niin innoissani kun pääsen teidän kanssa piinaamaan. Ja vm69, toivotaan että kaiken sen suuren surun jälkeen tekin saatte luvan yrittämiseen. Voimia sinulle jaksamiseen. Ja kirppu68, tervetuloa joukkoon mukaan. Km vie oman aikansa toipua surusta mutta tässä porukassa saa purkaa pahaa mieltään ja kirjoittaa tunteistaan. Minulle tämä on ainakin ollut ihana henkireikä vaikeuksien keskellä.

Nyt aamukahville ja työn pariin. Palaillaan.

-pietu-

Vierailija

Mahtavaa Maria69 ja varovaiset onnittelut!! Mä en osaa täältä pinoista pysyä poissa, vaikka en 6. clomikierrosta tänään aloittanutkaan. Käyn täällä kyllä lukemassa ja kirjoittelemassa, vaikka omat yritykset ovatkin kesälomalla. Meillä kyllä kuksitaan vähintään jtp koko kierron ajan (paitsi tätsypäivät tietty, yäk..), joten voihan se luomutärppikin käydä, vaikka tokko ilman vauhditusta edes ovuloin. Nää jutut kun ovat tuolla korkeamman kädessä, niin mitä tahansa saattaa tapahtua.

Kp3:sta huolimatta voin siis ihan hyvin ja olen luottavainen tulevaisuuden suhteen. Kyllä me joskus vielä onnistutaan, ja jos ei nyt, niin sitten joskus toiste!

Vierailija

Ihana aurinkoinen aamu.

Tein aamulla testin, en malttanut enää odottaa vaik kp 30/32-36 ja puhdas nega tuli.

Testin tein koska eilen todella kuvottava olo aamulla. Ja nyt edelleen yhtä oksettava olo. Nyt vaan mielessä, et ehkä tein testin liian aikaisin. Edellinen plussa näkyi vasta kp33.

Tässä tietysti itselle vaan miettii, et viel olis mahiksia, mut ... no... odotellaan vielä muutama päivä.Onko täällä muilla samoja ongelmia, et menee testailemaan turhan aikaisin?Nyt töihin lähtö!!

Vierailija

Hellurei, mulla on piinapäivät! Ihme, kun ei edes oikeestaan piinistytä. Sitä on jo niin tottunut tädin säännöllisiin vierailuihin, että ei osaa edes toivoa muuta. Kp:t kuitenkin 26/26-28 eikä mitään tuntemuksia. Tissit tyhjät ku 70-luvun maitopussit (muistatteko muuten?) eikä masuvaivojakaan lievää ummetusta ja ilmavaivoja lukuunottamatta ole. Pari päivää kun pääsis vielä järjissään eteenpäin, niin vois ruveta jo oikeesti jännäämään. Kurkku oli viime yönä aivan älyttömän kipee ja sepä onkin herkkua, jos flussa ja tätsy iskevät samaan aikaan. Täytyy käydä täydentämässä panadol-varasto...

Viikonjatkoja!

Vierailija

se siis näköjään vaihtui myös jo kirjoitettuihin kohtiin, eli selvennykseksi olen siin entinen kuumeilija-69.

Toi oli vaan jotenkin pikaisestikeksitty ja kuulosti huonolta.Samalla saadaan pinoa nostettua, mun täällä tuntuu olevan tosi hiljaista. Liekö kaikki lähteneet pitkän vkl:n kunniaksi reissuun?!Aamulla testailin uudelleen ja edelleen siinä näytti haamu olevan. Nyt vaan täytyy yrittää mennä matalalla profiililla ja odotella josko viiva vahvistuisi.

Vauvalaskurin mukaan LA olisi 28.1.2007, mut odotellaan jos tällä kertaa pääsisi neuvolaan asti ja saisi sieltä tarkan LA:n.Vierailija

Minä ainakin piinailen toiv. vielä huomisen yli..Oireen oiretta ei ole päivän aikana ilmaantunut, joten en oikeen tiiä, onko aihetta piinistellä vai ei. Ainahan se turha toivo tässä vaiheessa herää ja kuten kuumeilija kirjoitit, niin aina on sellanen olo, et viime kierrossa ei tällasta kyllä ollut.

Vierailija

Minä olen 37 ja mies 41. Meillä kolme tyttöä, tänä vuonna 8, 7 ja 3v. Neljäs tyttö syntyi maaliskuussa 06 raskausviikolla 20+5, eikä siis ole kanssamme... vaan enkelinä pilvenreunalla. Asustamme Uudellamaalla. Toiveissamme olisi vielä saada vauva, mutta toistaiseksi ei ole vielä lupaa yrittää, koska keskenmenon syitä etsiskellään vielä. Vauvakuume on aivan valtaisa... " yritys" alkaa heti kun varmistuu, ettei keskenmeno johtunut meidän " vääränlaisista" veristämme.Kuopus täyttää huomenna kolme, töihinpaluu edessä. Hyvä, että saa jotain muuta ajateltavaa. Vaikka kyllä olisin mielelläni jatkanut kotiäitinä.

Vierailija

ihanaa lyhyt viikko edessä. Ja huomenna en ole omassa toimistossa joten kohtahan tämä viikko onkin jo ohi.Kyllä taas saa siunailla kuinka tuo touhu tuolla yksityisillä on ihan toista. Tänään oli se suunnittelu ja sumuttelut aloitan nyt sitten torstaina, punktio on sitten todennäköisesti viikolla 25. JIPPII, siis en hurraile sille että tässä joutuu hoitoon, vaan kun vihdoin alkoi taas tapahtua. Nyt mennään siis kp 17 ja terolut-kuurin aloitin lauantaina. Kun olivat naikkarilla kirjoittaneet sen reseptin epäsäännöllisen kierron vuoksi, jotta sitten hoitoa aloittaessa niitä popsin. Joten lähdin siitä olettamasta että tässä kierrossa alkaa sumut. Ensi viikolla sitten voin raportoida minkälainen hikoileva ja kiukkuinen hormonihirviö minusta on tullut...Tämä menee nyt taas oman navan puolelle...mutta henkisesti iso huojennus tämän kaiken säätämisen jälkeen, nyt kun kalenteriin on merkattu aikoja ja hoitosuunnitelma tehty.Pietullakos se oli samoissa kierto kuin minulla? No piinailla voidaan yhdessä, tosin minä en ole oikein hyvää piinaseuraa kun alan ne sumut ja sitten odotellaan menkkoja alkavaksi... ;)Toivottavasti trattiksen viikonlopun lemmenleikit tuottavat tulosta =).Jokos Emmi on muuttopuuhissa? Toivottavasti kaikki on hyvin ja plussaa näyttää edelleen? En löytänyt edellistä pinoa tähän hätään, joten en ole tarkistanut kuulumisia.Ja kuumeilijakos se testaili negaa, pahoittelut.Taas hommiin, pomon ääni kuuluu käytävältä...

Vierailija

edes vihjailla etta oltais ' vanhoja' heh hee...

40v raikkaassa ymmarrysiassa/kun painutaan yli 50 ollaankin vasta keski-ikaisia/ yli 60 v elakkeella/ 70v vauhdikkaasti alkuvanhuudessa ja siita eteenpain sitten kukin tahdillaan!

Minkas ikainen olis vanhin 60-lukulainen talla palstalla joka olis raskautunu tai vain haaveilija?

toivoopi -onnellinen levinia69-

Vierailija

Siis mihin ihmeeseen katosi koko minun viesti. Pitkät turinat kirjoitin mutta olkoon nyt, kirjoitan paremmalla aikaa. Kiitos trattis kun avasit viikkopinon. Emmiä huhuilen, toivottavasti kaikki on edelleen hyvin.

Minä hermoilin lauantai aamupäivällä oman oviksen takia. Aamulla ei mitään, iltapäivällä tuskin silmin erottuva haamu (kun oikein käytti mielikuvitusta), eilen aamulla ja illalla sama juttu. Äsken ruokiksella olikin sitten lähes yhtä vahva viiva joten illalla täytyy vielä testata josko se vahvistuisi. Tammikuun tärppikierrossahan minulla ovis meni juuri noin eli illalla oli tasavahvat ja seuraavana aamuna oli jo haalea viiva. Eli ovis(oletettu sellainen) on tänään tai huomenna. Limoja en ole kovin paljoa huomannut kuin eilen vähän joten voi olla että menee harjoittelun piikkiin tämäkin kuukausi mutta yritettävä on. Tosin lämmöt oli aamulla edelleen vielä alhaalla, toivottavasti nyt pari päivän sisällä nousee. Ihanaa pääsee vihdoinkin piinaamaan. Tänään siis kp 18, jos oikein muistan. Kierto venyy siis sinne 33-34 päivään.Trattis taidetaan olla samoissa vaikka sulla on vähemmän päiviä mutta jos sulla on ovis nyt niin saadaan piinata yhdessä. Rinnat ovat aavistuksen arat ja vasemman puolen mahaa jomottaa, on jotenkin sellainen täyteläinen olo.

Toivottavasti saadaan porukkaa pinoon ja kuullaan kuulumisia. Nyt on jatkettava työn tohua mutta palaillaan...

-pietu-

Vierailija

lukemassa kayn - kirjoitukset hoitelenkin enmman tuolla suurperhepuolella kun tunnen sen ' omakseni' !

Vointi on mita parhain, joka taas merkinnee ettei ole oikein sellaista ' todellisuuden' tunnetta etta olisi raskaana! Kaikki on viela niin alullaan etta pidan matalaaa profiilia :kaikille kuitenkin rauhallista piinaviikkoa/toivottavasti plussatuulia jne jne...

Vierailija

välillä jo näin aikaisemmin täällä!

näyttää tulevan lämmin päivä, pilviä ei näy ja kotona oli +18 jo aamusta. kovin vähäioseksi nuo vesisateet jäi, nurmikko olisi ehkä kaivannut vähän enemmän, minä tosin en.

kp taitaa olla 9. mietin että jättäisinkö tikutukset väliin (en meinaan eilen niitä löytänyt, nyt aamulla kyllä, mutta en testannut). ovis mulla ollut yleensä aika aikaisin, mutta nyt on viikonloppuna lemmiskelty (ihan siis huvikseen, huraa!), ja jos näin jatkuisi...toivottavasti ani olo jo parempi!

ja sitten huomasin että unohdin vm-69 tuolta listalta, sori! laita tietosi, jos haluat, niin päivitetään jälleen.

mitäs muita tälle viikolle, sonjaemmalla suunnittelua ainakin, onnea sinne!

nyt katkes taas ajatus, palajamme...

Vierailija

ONNITTELUT Marialle plussasta!!!! Ihanaa, että raskautumisuutisia tulee tänne meidänkin pinoon. Toivottavasti saadaan kaikki kuumeilijat kailottaa plussauutisemme ilmoille.. ja mahdollisimman pian tietty ;)Sonjaemmalle tsemppiä hoitoihin!! Ja samaa myös Senniinalle. Ja oikeassa olit kun sanoit, että Korkeamman kädessä nämä asiat joskus ovat. Minä odottelin kymmenen vuotta että tulisin toistamiseen raskaaksi. Clomeja popsin aina jossain välissä, mutta kun yksi lapsi jo oli, niin ajattelin lapsilukuni olevan tässä. Mutta niin sitä kolmekutonen mamma raskautu ihan luomusti 10 v. tauon jälkeen. Eli ihmeitä tapahtuu. Minä vain odotan samaa ihmettä tapahtuvaksi toisenkin kerran ;) (olenko liian " ahne" ??Kiva kiva Pietu, että sinäkin pääset piinaileen, piinaillaan yhdessä. Meilläkin lakanoiden pöllyyttely taisi osua päivää ennen ovista, joten samassa veneessä ollaan ;) Massua nippaili viikko sitten lauantaina, eli ensi la pitäisi tädin sitten tulla jos meinaa tulla... Mutta toivottavasti kaahaa ohi. Nyt taitaa olla kp25/28-32. Viime kierrossa, hosupelle kun olen, testailin vähän turhan aikaisin. Nyt odotan suosilla ensi sunnuntaihin ennenkuin edes testipuikkoon tartun :)Olen ollut koko menneen viikon nettipimennossa, kun laajakaistayhteys ei pelittänyt. Että voi ihminen olla kädetön, kun ei pääse koneelle!! Molemmat tytöt oli kipeänä, ja itsekin vielä kärsin yskästä, muuten olen tervehtynyt. Piirit oli pikkuisen pienet, kun emme päässeet edes ulos, ja sitten ei pääse koneellekaan ***mmmrrr***.Muutto lähestyy, 2 viikon päästä pitäisi kaiken olla pakattuna, kun vajaan 200km:n muuttomatka alkaa. Tällä viikolla en saanut mitään aikaiseksi, flunssa vei sen verran voimia. Nyt kuopus nukkuu, ja voisin olla pakkaamassa, mutta tässä sitä vaan kökötän koneella... Ei auta valittaa, oma vika kun on näin saamaton.Tärppionnea ja plussasäteitä!!ANI

Vierailija

kävin tänään. Menin suoraan yksityiselle ja positiivista kuulemma näytti. Eli raskaana ollaan. Käski ottaa maanantaina yhteyttä neuvolaan.

En oikein tiedä miltä nyt tuntuu, ehkä sitten ekan neuvolan jälkeen todellisemmalta.Puhallan *phuuuuuh* teillekin ++++tuulia!!!! Täälläpäin on ulkona just sopiva tuulinen ilma, et ++++ leviää ympäriinsä!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat