Mistä saa synttäreiden "ongintapussukoihin" nättejä pusseja?

Vierailija

Minigrip yms. pussit ei oikein ole kivoja. Lapsi tuonut muilta synttäreiltä prinsessa ym. aiheisia mutta mistä niitä löytää? Itse pussi siis, sisältö kyllä järjestyy mistä vaan.

Kommentit (6)

Vierailija

Heime hankimme Tiimarista värillisiä paperipusseja ja teimme niistä kaloja. Liimasimme kaloille isot silmät, pussin suu kiinnitettiin narulla, jolloin muodostui pyrstö. Ja suuhun rei'ittimellä iso reikä, jonka voi helposti kiinnittää ongen koukkuun. Hienoja tuli!

Vierailija

ja muutenkin mieluummin ostaisin helposti valmiina halpoja paperipusseja.¨Kiitos vinkeistä! Tiimarissa ei viimeksi ollut kun käytiin, siitä tosin jo noin kuukausi aikaa, joten pitänee katsastaa uudestaan. BR:ää ei täälläpäin ole.ap

Vierailija

mikset osta vuorisilkinpalaa ja nauhaa ja ompele pusseja?? vaikka lapsen kanssa yhdessä, jos pussit on vieraille tarkoitetut? vai pitääkö niiden olla jotekin erityiset?

Vierailija

Mieti nyt ihan tosissaan, että miksi niille vieraille on pakko järjestää ongintaa, josta saa lisää krääsää jo ennestään täysiin koteihin.

Järjestä vaikka jätemateriaaliaskartelua onginnan sijaan.

Vierailija

BR lelukaupasta pojan 5-v synttäreille Autot aiheisia rengaspussukoita. Varmasti löytyy myös jotain tyttöjenkin juttuja. www. pinjata. fi löytyy vaikka mitä kivaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat