Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tekemistä keksisin av:lla hengailun sijaan?

Vierailija

Tämä palsta saa jo liikaa aikaani, vaikka muutakin tekemistä olisi. tämä on kuitenkin ollut jo pitkään rentoutumiskeinoni sen aikaa, kun lapset nukkuvat päikkärit. olen ex-tupakoitsija ja tästä palstasta on tullut ikään kuin sen korvike (?).täältä saa kuitenkin yleensä pahan mielen, hartiat lukkoon, silmät kipeiksi ja sellaisen yleisvelton olon. energiat ikäänkuin karkaa.silti tänne on pakko tulla joka päivä? mitä keksisin tilalle?

Kommentit (7)

Vierailija

Olisin soitellutkin, mutta kumpikaan levysoitin ei taida olla soittokunnossa tällä hetkellä. Enkä ehdi niitä nyt viritellä. Tulipas kivoja muistoja mieleen niistä levyistä.

Vierailija

Ennenkuin kaikki paperit ym on läpikäyty siinä menee jo monta viikkoa. Jos vielä erehtyy lukemaan kaikki, esim. eksien rakkauskirjeet. Eilen heittelin vanhoja ruokareseptejä pois. Vie kauheasti aikaa kaikenlaisten papereiden ym pikkutavaroiden selvittely. Lasten leluista osa ullakolle jne. Vaatekaapeista turhat pois, kirppis- ja roskislaatikoihin. Komeroissa on kaikkia vanhoja yllätyksiä. Maustekaapin siivous ja purkkien täydennys ym. Kyllä siinä aikaa menee. Välillä täytyy tehdä niitä normaaleita viikkosiivouksia lattioiden pesuja ym. Ei tekeminen lopu.

Uusimmat

Suosituimmat