Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pojalle etunimi, toinen nimi Kristian??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Apua, ristiäiset on kahden viikon kuluttua ja etunimen valinta suloiselle nappisilmä hymypojallemme tuottaa suurta päänvaivaa. Pojan toiseksi nimeksi on valittu Kristian, mahdollisesti kolmekin nimeä voisi olla.Sairaalan esitietolomakkeeseen laitoimme hätäpäissämme mieheni kanssa pojan nimeksi Otto ja kappas vain, poika päättikin sitten syntyä juuri Oton päivänä. Mun suosikkinimi oli ehdottomasti ennen vauvan syntymää Luukas, mutta miestä nimi ei oikein lämmitä, on liian " uskonnollinen" eikä poika nyt syntymänsä jälkeen oikein Luukakselta näytäkään. Muita mun suosikkinimiä ovat olleet: Joonas, Viljami, Samuel tai esim. Eino, Onni, Jaakko. Miehen ehdotuksia ovat olleet: Oiva, Toivo, Topias, Uuno, Väinö.

Mikään nimi ei kuitenkaan tunnu oikein kolahtavan ja sopivan juuri meidän pikkuiselle.Ehdotuksia siis otettaisiin ilolla vastaan. Nimen pitäisi olla joko hieman erilainen (Luukas) tai sitten " perussuomalainen" (Eino), mutta mielellään jotenkin pehmeä ja helppo lausua, nimessä ei saisi olla x, c, d tms. (ja myös kaikki Noelit ja Liamit saa unohtaa). Mies ei halua myöskään omaa nimeään lähellä olevaa J-alkuista nimeä (Joonas).

Lähipiirissä on jo käytössä: Veeti, Leevi, Elias, Nuutti, Veikko.T. Äiti ja poika 5vko

Kommentit (7)

Vierailija

Kiitos jo tulleista nimiehdotuksista, lisää otetaan mielellään vastaan vielä! On tämä hankala päätös.

Lähisuvussa on käytössä myöskin jo Klaus, Joel ja Niilo. Elia, Eelis, ja Eeli liian lähellä Eliasta. Pidän kovasti myös Laurista ja Samusta. Eilen tuli mieleen myös Kasper, mutta ehkä jotenkin hieman vaikea ja Kristian siihen perään liian samantapainen. R-kirjaimiakin liikaa kun sukunimessäkin vielä olisi r. Viljami ja Joonas edelleen mun ykkösiä. Mies pitää nyt Ottoa parhaimpana.

Vierailija

Klaus Kristian

Leo Kristian

Eeli Kristian

Lassi Kristian

Lauri Kristian

Viljo Kristian

Niila Kristian

Aarni Kristian

Joel Kristian

Elia Kristian

Otto Kristian

Touko Kristian

Tiitus Onni Kristian

Benjamin Otto Kristian

Viljami Eino Kristian

Samuel Iiro Kristian

Eelis Lauri Kristian

Jaakko Oiva Kristian

Benjamin Otto KristianVierailija

Joonas Onni/Otto Kristian

Lauri Simo Kristian

Kasper Onni Kristian

Otto-Viljami Kristian

Topias Jooa Kristian

Joonas Luka Kristian

Joose Kristian

Julius Kristian

Aksel Kristian

Joakim Kristian

Kuisma Kristian

Paulus Kristian

Iisak Otto Kristian

Kuutti Kristian(Jos Kristian ei olisi pakollinen,niin muutama hyvä nimi tulisi teidän tykkäämistä nimistä esim. Otto Kasper, Otto Viljami, Joonas Viljami, Lauri (Onni) Viljami...)

Uusimmat

Suosituimmat