Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kätilö palstalla klo 10.15 saakka

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

kun kerroin tämän olevan todella vilkas muihin lapsiini verrattuna, niin neuvolantäti sanoi, että tällä on paljon enemmän tilaa kohdussa kun on jäänyt isommaksi kaksosten jäljiltä. Onko näin siis eikö kohtu kutistukkaan kokonaan?

Vierailija

toinen 3030g, kolmas 2840g ja neljäs 2200g kaikki ovat syntyneet täysiaikaisina. Nyt odotan viidettä ja pelkään oikeesti, että paljonko tämä syntyessään painaa. Minkä vuoksi vauvat minulla pienenevät mitä useampi raskaus on ollut?

Vierailija

jo alkaa yrittämään uutta raskautta, kun esikoinen syntyi hätäsektiolla ja aikaa kulunut kohta 9kk?

Onkohan kohtu jo ehtinyt palautua?

Vierailija

Kohdun koko on yksilöllinen juttu ja synnytyksen jälkeen palautuu kyllä lähes ennalleen. Ihan en allekirjoittaisi neuvolatätisi teoriaa. Vilkas sikiö sinällään ei ole mikään riskitekijä.

klö

Vierailija

Alle kolmikiloinen jää alle keskiarvojen ja siksi puhutaan pienestä. Olen samaa mieltä kanssasi, ihan normaalia ja perintötekijöistä johtuvaa ja hyvä, etteivät kaikki lähentele viittä kiloa.

klö

Vierailija

Ei syytä huoleen. Kontrolli olisi sovittu jos niin olisi parhaaksi katsottu ja neuvola voi lähettää uudelleen arvioon myöhemmässä vaiheessa. Eihän vauvojen 5-kiloisiksi ole tarkoituskaan kasvaa.

klö

Vierailija

jo 29cm oli kuulemma aika suuri. Ultrassa kuitenkin lapsivettä normaalisti ja vauva pari päivää pienempi kuin menossa oleva aika. Mistä tuo vatsan suuri koko kertoo?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat