Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaisia 7-10v synttäreitä lapsillanne on ollut?

Vierailija

.

Kommentit (6)

Vierailija

tulivat meille, toivat legopaketit, kokosivat ne ja leikkivät. Söivät kakkua, sipsejä ja keksejä. Lopuksi ongittiin - saivat yllätysmunat. Ukki kävi viikonloppuna kahvilla. Tietääkseni kaikki olivat tyytyväisiä.

Vierailija

Meillä oli 8-v synttärit ennen koulun lomaa, että sai muutaman kaverin kutsuttua, arkiiltana ja kakku, namu, pop corn ym. ja vapaata touhuamista ja ainoa ohjattu oli laulutietovisa ja lapset myös lauloivat psp2 singstar biisejä. tykkäsivät tytöt kovasti. Kavereiden synttärit olleet vähän vastaavia tai hoplop yms.

Vierailija

Tyttö täyttää 8v. menemme Linnanmäelle huomenna pikkusiskon ja kahden kaverin kanssa. Me tarjoamme. Yritimme perinteisiä lastenjuhlia, mutta kaikki lomalla. Yleensä aiemmin vietetty pihajuhlat, koska synttärit heinäkuussa. Kummit ym. tulevat sitten erikseen. Olisimme jokatap. menneet Linsille, joten menee samassa...

Vierailija

Joka vuosi ei ole edes mitään pussukoita jaettu ja siitäkös aina joku vieraista on marissut. Jotain yhteisleikkiä olen kyllä kehitellyt, kuten rikkinäinen puhelin, aarteen etsintää tms.

Vierailija

Tyttö "vasta" 8v. 7v synttäreille vuokrattiin pomppulinna, jossa lapset purki energiansa (synttärit elokuussa) ja siinä lomassa syötiin ulkona herkkuja ja oli vapaata leikkiä. Ei muuta ohjattua kuin tuo pomppulinna.8v synttäreillä oli kasvomaalausta, ongintaa, hiuksiin "narulettejä" sellaisella koneella.Kotona on aina ollut synttärit tähän saakka. Kavereilla on ollut mm. uimahallilla, liikuntakeskuksessa, mäkkärissä, hoplopissa...

Uusimmat

Suosituimmat