Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuleekohan Ilmari takaisin Noora menee naimisiin sarjaan?

Vierailija

Meneeköhän ne naimisiin?

Kommentit (7)

Vierailija

muutaman viikon tuntemisen jälkeen, ellei lyhemmän ajan? Se on tullut selväksi, et sarjassa esitellään erilaisia häihin liittyviä juttuja ja harrastus mahdollisuuksia, mutta toi miehen etsintä on ihan omituista.

Vierailija

Hauskaa on, yhteistä puheenaihetta riittää, samanlainen huumorintaju, hyvännäköinen mies ja Noora viitsii puhua, että " tässä ei oikein ole sitä kemiaa!?!" . Mitä helkkaria se luulee sen " kemian" oikein olevan?

Vierailija

Mut jotenki tuntuu, et ei mee naimisiin. Hääpukukin on sellanen, jota voi käyttää muulloinki. Saapahan noora ilmaseks itselleen puvun, sormuksen ja hienot juhlat ystävilleen. Huomaa Noorasta et se on väsyny siihen, et aina tulee uus mies kuvioihin.

Vierailija

Ohjelmassa tehtiin jo alkuunsa se vika, että Noora taisi kutsua itseään jopa ateistiksi, jos muistan oikein.Se karsii ison kasan potentiaalisia miehiä.Sitäpaitsi tommosessa ohjelmassa pitäisi olla joku " tähti" tyttö, eikä semmonen joka näyttää olevan varakas.Mä tiedän tosi varakkaan ja se esitti rutiköyhää miestä etsiessään itselleen vaimoa tositarkoituksella. Koskaan ei näes tiedä haluaako ne sut vai sun rahat!

Uusimmat

Suosituimmat