Onko norjassa lähihoitajan/sairaanhoitajan palkaa paljon suurempi kuin suomessa?

Vierailija

Minkälainen ero palkoissa on? Kiitos vastauksista etukäteen.

Kommentit (7)

Vierailija

Vastavalmistuneen palkka on paikasta riippuen reilu 2500€/kk, tähän lisäksi mahdolliset vuorolisät. Norjassa maksetaan veroja 10½kk vuodessa. Ja tuttavani jotka ovat siellä töissä ovat kertoneet työtahdin olevan Suomea huomattavasti rennomman. Ai niin, Norjassa saa myös ns. ulkomaalaisvähennystä (veroissa) neljä ensimmäistä asuinvuotta.

Vierailija

Ruotsissa asuva kaverini ont ehnyt keikkaa Norjan puolella ja tienaa siellä enemmän kuin vakityössään sairaanhoitajana. Ja Ruotsissakinhan on korkeammat palkat kuin Suomessa.

Vierailija

hitsarilla jo paljon parempi. ruoka ja asuminen suht saman hintaista kuin täällä. itseasiassa ostin ruokaa halvemmalla kuin täältä prismasta. toki lidlissä halvempaa.

Vierailija

ja kalliimpaa. Esimerkiksi hitsari siellä tienaa paljon enemmän kuin Suomessa ja enemmän kuin sairaanhoitaja. Ei taida olla maata, missä ei miesvaltaisen alan "ammattilainen" tienaisi enemmän kuin hoitaja.

Vierailija

okee hintaeroja oo kun suomes nousee koko ajan hinnat, norjassa asutaan ja kallimpaa on osa suomessa.ja palkka suunnillee sairaanhoitajalla sillain että kaks viikkoo täällä töissä niin suomes tee koko kuukaus. parempi, ite teen iha persuduunari hommaa ja palla yli 16 euroo

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat