Oletko törmännyt ihmiseen, joka ei puhu omaisuudestaan sen takia

Vierailija

kun olettaa automaattisesti, että muut ovat kateellisia?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

minäkin mielummin puhun sillälailla kun rahaa ei olisi kuin siihen mitä juuri vaaditaan, koska ollaan menetetty hyviä kavereita, kun ovat tienneet meidän taustoja. Ei olla heille mitenkään oltu ilkeitä, vaan ihan tavallisia kavereita, mutta ollaan kuultu muualta juttuja, että ovat alkaneet puhua meistä siihen sävyyn, että ne porvarit, ja kai taas on uusi auto jne...

tosi kummallista, kun ihan tavallisilla autoilla ajellaan ja eletään ihan normaalia elämää. Ei se tarkoita sitä, että jos on rahaa, on automaattisesti erilaisia ihmisiä.

Vierailija

ja epätasa-arvoiselta. Mieluummin menen vähävaraisen kaverin kanssa sellaiseen mestaan, jossa molemmat voivat ottaa jotain joutumatta konkurssiin, alemmuudentunteen tai kiitollisuudenvelan valtaan.

Vierailija

Joskus hävettää että omistamme niin paljon ja jos joku kyselee yritän vähätellä asiaa. Pankinhan ne on kun on lainaa niin paljon. . . En haluaisi saada leuhkan mainetta.

Vierailija

Ei omaisuudesta useinkaan ole tarpeen puhua, mutta on silti todella typerää, että jos jonkun varallisuus sitten jostain syystä tulee puheeksi, se on suomalaisten mielestä automaattisesti leveilyä. Täällä ollaan niin kateellisia ja katkeria rikkaammille, että raivostuttaa. Leuhkimista ei kaipaa kukaan, mutta enemmän inhoan kateellisia sitruunanaamoja.

Vierailija

Voin myöntää sen.Koska itse joudun kituuttamaan eikä tälle loppua näy, niin en halua kuulla kuinka tuttavani tekevät taas rahaa siellä ja täällä.Ystävät on silti ystäviä, NIIN kateellinen en sentään ole, että se vaikuttaisi väleihin.

Vierailija

ja immuuni kaikenmaailman paskanjauhantaa vastaan. Eli sinuun ei suunnitelleen satu, vaikka lapsesi hakattaisiin, miehesi kuolisi ja talosi räjähtäisi. " Kun sehän on niin rikas" .

Vierailija

Juuri se että on sitten niin erilainen vaikka on rahaa häiritsee. Me ollaan ihan tavallisia. Tykätään hevimmästä musiikista ja eletään rennosti! Lapsetkaan ei saa kaikkea mitä haluavat.

Vierailija

En sen paljoudesta enkä sen vähyydestä. Minua ei myöskään kiinnosta muiden ihmisten pankkitilin saldo. Sanokaa mitä ssanotte, mutta minun mielestäni rahasta puhuminen on moukkamaista.

Vierailija

tarkoitan lähinnä että halusit sitten sen kertoa ;-)Ja et puhu koskaan siitä mitä sinä omistat..

t.17en siis tarkoittanut vähätellä omaisuuttasi vaan huvitti se että kuitenkin kerroit..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat