Italiaan 9kk kanssa. Miten vaipat? Entä lastenruoat? Mitä muuta ottaa huomioon?

Vierailija

Ollaan lähdössä Italiaan viikon lomalle. Tavaraa tulee hurjasti mukaan, joten ruoat, vaipat jne. ajateltiin hankkia pitkälti paikan päältä. Mutta mikä on Italian lastenruokatarjonta? Entä mistä saa vaippoja? Ruokakaupasta? Apteekkiliikkeistä? Entä onko maito aina pastöroitua?Lapsi on tuolloin onneksi sen verran iso, että elää viikon vaikka pelkällä leivällä ja hedelmillä :).

Kommentit (14)

Vierailija

Meitä ei ainakaan huvittanut jatkuvasti ravata hotellissa. Siksi sellainen juoma, jota voi säilyttää muuallakin kuin jääkaapissa, toimii parhaiten.

Vierailija

Puurojauheita ajattelin ottaa muutenkin vähän matkaan kun ei paljoa tilaa vie.JA hyvät näsäviisaat, kai se lapsi muutakin ruokaa saa kuin leipää ja hedelmiä, sattuvat vaan olemaan meidän muksun herkkua. Läpsi syö jo nyt samaa ruokaa kuin me aikuiset kerran päivään, joten varmasti Italian ravintoloissakin on jotain lapselle sopivaa. Purkki´ruoat ovat vain tuon ikäiselle edullisempi vaihtoehto, kun koskaan ei tiedä miten paljon syö vai syökö ollenkaan.Emme asu Suomessa, joten tuttelia lapsi ei nytkään saa vaan on ihan samalla maitopurkilla kuin mekin (rinnan lisäksi) joten josko joku osaisi vielä sanoa onko kaikki maito Italiassa pastöroitua?

Vierailija

me oltiin vuos sitten 8 kk kanssa Italiassa. Teimme näin: mukaan kaikki lihasoseet 2 prk/ateria, hedelmäsoseet, hiutaleet ja vaipat. Maitoa joi vielä tissistä. Paikanpäältä ostettiin pullovesi (huom. niissäkin oli maininta mikä sopi vauvoille). Nyt jälkikäteen olisin jättäny hedelmäsoseet ostamatta, niitä oli hyvin siellä mutta lihasoseissa mm. oli kaikissa suolaa ja olivat törkeen kalliita

Vierailija

ostamaan paikan päältä. Ainakin omalleni eurooppalaiset ruoat ovat maistuneet.www. hipp. de -sivuilta löydät sen valmistajan Italiassa tarjolla olevat tuotteet. Siellä näytetään antavan liharuokia jo 4 kk:n iästä lähtien.Rennosti reissuun!

Vierailija

Pelkällä leivällä hedelmillä? Ysikuinen? Mites korvikkeet? Vatsa menee ihan tukkoon jos syötät viikon sitä leipää! Kannattaako lähteä lomalle?

Vierailija

Valmiit purkkiruuat ovat törkeän kalliita! Valikoima myös aika suppea. Hyvä merkki on Plasmon. Hedelmäsoseita löytyy samasta tuotesarjasta, nekin suht hintavia... Mutta päärynää, omenaa ja persikkaa löytyy soseena. Myös vauvajogurttia samassa sarjassa. Vellit/puurot kannattaa ehkä ottaa Suomesta. Niitä ei niin Italiassa harrasteta. Ota myös maitojauhetta Suomesta mukaan!Plasmon-lastenruokia (ja muitakin esim Mellin) saa ruokakaupoista (mutta tuotevalikoima aika suppea!) sekä apteekeista.Eli summa summarum, ruokapuolen perusvarasto Suomesta mukaan, vaipat paikan päältä :)))Minne päin Italiaa olette menossa? Hyvää matkaa!

Vierailija

mukaan tuttelipuurot ja purkkeja myös, eikös se ole se priorisointi noiden tavaroiden suhteen järkevää? Lapselle on tärkeää että hänellä on hyvä olla! Meidän poika oli 10 kk kun oltiin reissussa ja hyvin mahtui mukaan ruuat. Vaipatkin oli, niitä saa kyllä paikan päältä. Miksi lähteä reissuun lomalle jos ajattelit elättää lasta leivällä (joka on vaaleeta) ja hedelmillä koko viikon ja itse sitten syötte hyvin?

Vierailija

Ei ollut mikään ongelma laskea tarvittava määrä reissua kohden. Piltit ja Bonat sekä puuroainekset vaan matkalaukkuun. Maitoa ja vaippoja paikan päältä löytyy helposti, joten niitä en ottanut mukaan kuin hätävaraksi.Eihän ne ruoat mene kuin yhteen suuntaan - sitten on matkalaukussa tilaa myös tuliaisille paluumatkalla :o)

Vierailija

Ruuassa käytetään paljon esim. tomaattia ja mausteita. Mutta jos ei allergiaa tiedossa, ihan ok. Maitoja oli erilaisia. Elä niin hirveesti raahaa mukana kaikkea. Ottaisin maitojauhetta hätävaraksi ja puuro tai velli jauhetta. Sekoitat ne sitten pulloveteen.

Vierailija

Otin lapselle vaipat Suomesta. herkkä iho ja kaikki vaipat eivät sopineet. otin myös Tuttelit mukaan, niitä 2dl pakkauksia. tiesi ainakin ettei tulisi maidosta vatsavaivoja. laskin vaipat tarkasti ja jäi vain pari kotiin tuotavaksi ja maidosta meni viimeinen lentokoneessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat