Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan kokeillut kankaaseen silitettävää tulostuspaperia?

Vierailija


Ostin Suomalaisesta kirjakaupasta HP:n paperia, jolla olisi tarkoitus tehdä yhtä ja toista. Haluaisin kuitenkin kuulla muiden kokemuksia, miten on tarttunut, oletteko kokeilleet erilaisiin kankaisiin? Kuinkahan esim. pellavaan tarttuu? Entä sekoitekankaisiin, kuten puuvilla/lycra? Aivan keinokuituisiin tuskin, kun eivät kestäne silitystä.Jos on joku vinkki tai virheistä oppii -kokemus, nyt on tilaisuutesi jakaa se kanssani! :) Kiitos!Kommentit (9)

Vierailija

voiko samalle paperille tulostaa useampaan kertaan, jos siitä leikkaa aina osan irti? Vai pitääkö paperi tulostaa täyteen ja sitten käyttää ne mitä tarvitsee ja loppu menee hukkaan?

Vierailija

Kannattaa silittää ihan antaumuksella ja muistaa että periaatteessa se koko paperillinen pitää siirtää kankaaseen: itse silitin enimmäkseen paperille tulostetun tekstin kohdalta ja sitten kun paperin reunoilta se aine ei ollutkaan siirtynyt, niin ekalla yrityksellä teksti sitten repesi vähän kun reunat olivat huonosti kiinni.

Vierailija

Ja kuva alkoi irtoilla vähän jo ennen ekaa pesua ja pesun jälkeen kuvan reunat olivat irti.

Eli kannattaa ainakin pestä vaate/kangas ennen kuvan laittoa.

Vierailija


Kiitos jo vastanneille, ja lisääkin saa tulla! :)

Hyödyllinen tieto, että keinokuituiseenkin uskaltaa kokeilla! Nyt ei kun vaan mielikuvitus käyttöön!

Vierailija

Ja jos kuva/teksti ei täytä koko paperia, kannattaa arkki leikata lähemmäs oikeaan muotoon, silloin ei tule reunastairtoamisongelmia niin helposti.Jos kuitenkin taustapaperia irti nostaessa jotain kuvasta irtoaa, olen saanut tarttumaan sen takaisin silittämällä leivinpaperia kuvan ja raudan välissä.Pesuissa on kestänyt pitkään sellainen kuva, jota on silitetty reilusti ja hartaudella. Pikasilitykset ovat rapistuneet nopeammin.

Uusimmat

Suosituimmat