Lordi näyttää viskin juomisen mallia nuorisolle

Vierailija

Lordi on noussut ryminällä nuorison suosikiksi ja näyttää miten vedetään viskiä suoraan pullosta ja tupakka sauhuaa hampaissa. Olisivatpa juoneet vaikka jaffaa. Muutenkin nuoret juovat liikaa humalahakuisesti. harmi..Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

fiksusti loppuun asti niin olisivat tehneet. Mutta tehtyä ei tietenkään saa tekemättömäksi eikä " suuresta synnistä" ole kysymys. Teen työtä nuorison kanssa ja turhan usein näen poliisin kiinniottamia päihtyneitä nuoria, jotka joutuvat alkoholimyrkytyksen vuoksi sairaalahoitoon.

Vierailija

Tupakka ja viskipullo oli ainut tahra koko loistavassa viisuprojektissa. Ehkä pullon ois voinut avata vasta hotellihuoneessa. Tuskin olisi ollut liikaa vaadittua. taitaa Lordilla olla vain niin huono itsetunto, että pitää rohkaisua ottaa niin kuin suomalaisilla yleensäkin.

Vierailija

Tuskin sitä kukaan nykyisin olettaakaan. Miksi nuorten pitäisi kuvitella, että jos rokkari juo juhlissa niin se juo sitä jaffaa? Eihän sitä uskoisi muut kuin nimenomaan vanhemmat. Nuoret on kuullut ja kuulee jatkuvasti rokkarien pahemmistakin tempauksista. Viski sopii Lordille ihan hyvin. Siinä on ns. munaa,,,

Vierailija

meinaan että ne nuoretko saavat ainoina koko porukasta (ja lapset vissiin myös, oletan) olla täysvaltaisia kansalaisia, kaikki muut joutuvat sitten kutistumaan suppeasti tähän esikuvan ja roolimallin osaan??jumalauta, jos aikuinen mies ekaa kertaa koko maailman historiassa tuo euroviisuvoiton suomeen ihan omilla ansioillaan niin kyllä saa juhlia vaikka viskipullon kanssa.muistelen nähneeni teeveessä sellaistakin riettautta että ensin kaahataan autoilla ja sittem se kovin kaahaaja kiskoopalkintopallilla kaksiun käsin samppanjaa ja vielä niin s*atanan suuresta pullosta.

Vierailija

Mulle ihan sama vaikka ois ollu 4 viskipulloa ja 10 tupakkaa yhtä aikaa! Ei se nyt Lordin tehtävä ole meidän lapsia kasvattaa edes tolta osin. Meillä jo 3v sanoo tupakasta yök aina jos sellaisen näkee..

Vierailija

kun näytettiin kuvaa juhlivista suomalaisista Helsingissä... Ykskin akka ois voinu liittyä bändiin suorilta ilman maskeja. Hyi helvetti mitä touhua!

Vierailija

Se ois vaa painunu hotellille vetämään pään täyteen.Ihan oikeassa olit, ettei tomi olis nuorille opettanu huonoja tapoja, koska kukaan ei olisi ollut kiinnostunut siitä!!!!! Se ois saanu ihan yksikseen vaan ryyppäillä!

Vierailija

Vierailija:

[quote]


Enkä todellakaan ole mikään alkoholinvastustaja! Mun mielestä moinen pullo kuuluu koko kuvioon, eikä siinä ole mitään pahaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat