Onko vinkkejä keittosuola nenätipojen antamiseen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kävin eilen ostamassa neidillemme (3kk) noita keittosuolatippoja nenän tukkoisuuteen. Saimme illalla mieheni kanssa yhteistyöllä niitä tytön nenään tiputettua (toinen piti kiinni ja toinen tiputti) mutta taustamusiikkina oli koko ajan kova itku.

Onko kellään vinkkejä kuinka ne sais laitettua vähemmällä huudolla? Pikkuisen oloa kun haluaisi kovasti helpottaa.-Puhiliini ja tukkoinen Jessica 3kk

Kommentit (8)

Vierailija

Apteekissa ne tarjos mulle heti tippoja eikä edes maininneet suihkeesta. Apteekki, josta tipat ostin, oli Yliopistollinen Apteekki, joten olis luullut niiden myös tarjoavan tai ainakin maininneet suihke vaihtoehdosta. Tiedänpä seuraavalla kerralla tiedustella suihkemuodossa olevia...

Vierailija

Meilläkin oli pari ekaa kertaa huutoa, mut sitten vauva vaan tottu siihen, huomas kai että helpottaa. Ja yritin ite näyttää iloselta ja rohkasevalta että hän tajuaisettei tää mitään vaarallista oo.

Vierailija

Eilen ostin niitä tippoja mutta en saanut ruiskua -en kyllä älynnyt kysyäkään. Jospa vaika sais apteekista jälkikäteen..

On meillä pikkuniistäjä -Ainu merkkinen, muuta ei täällä cittarissa ollut-mutta vielä siitä ei ollut apua, kun räkä ei valu.

Toivottavasti tää pian helpottaa niin kullanmurun yönukkumisetkin paranee.

Vierailija


...jos ei vielä ole antibioottien yhteydessä tullut saatua lääkeruiskuja, varmaan sen saapi keittosuolatippojen oston yhteydessä apteekista.Lääkeruiskulla saa laitettua hyvin keittosuolatipat, koska toimenpide on niin nopea. Vauva vaan kainaloon imetysasentoon; vauvan toinen käsi äidin kainaloon, toisesta kädestä voi pitää kiinni ja äkkiä vaan sujauttaa n. 1-2 ml keittosuolaliuosta vauvelin nenään. Se on niin äkkiä ohi ja äkkiä tehty, ettei pian tunnu sen ihmeellisemmältä. Näin sairaalassakin laitetaan tipat. Meillä tätä jouduttiin tekemään vauvelin ollessa 2-5 kk:n ikäinen; jatkuvasti oli infektioita.....huh, nyt on helpottanut ja vauveli pian jo 8 kk. Kyllä aika menee nopeasti: ) !Onko teillä nenän niistäjää? Meillä hyvä on ollut Pikku Friida-merkkinen nenänniistäjä....olen tainnut Cittarista ostaa, näin niitä kyllä myös esim. Jumbon apteekissa. Kun nenässa jo on valuvampaa räkää, sitä saa helpommin imettyäkin ja ainakin meillä Pikku Friida on ollut korvaamaton apu.Toivottavasti tukkoisuus pian helpottaa ja josko tästä olisi apua! Jaksuja!

Vierailija

minä kaadoin suolaliuoksen vanhaan nasoliinipurkkiin eikä ole mistään ollut niin hyvä laittaa kun siitä, kun siinähän on se lasitikku millä ne saa puristettua nenään. saa nopeesti ja oikeeseen paikkaan menemään ne heti.eikä vauvakaan ehdi paljon reagoida.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat