Edotelkaa erilaisia Cocktail-paloja, KIITOS!

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Tomaatti puoliksi, pikkulusikan varrella tomaatin sisus pois. Täytä tuorejuustolla (esim Cantadou piparjuuri). Nam!! Nämä meillä loppuvat aina ensimmäisenä.

Vierailija

kaikkia makoisia täytteitä. Esim. ranskankermalla jatkettua mätitahnaa, kaviaarikopiota, maksapasteijaa, munan & anjoviksen siivu, munavoita, tonnikala- tai kinkkutahnaa pötköstä jne.

Vierailija

CocktailpalatCocktailpalat eli parin suupalan syötävät valmistat lähes mistä tahansa raaka-aineesta. Nämä pienet herkkupalat voivat olla makeita tai suolaisia, eksoottisia tai kotoisia tarjottavia.Cocktailpaloja suunnitellessa kiinnitä huomiota siihen, että palat ovat helposti syötäviä ja kooltaan pieniä. Palat nautitaan ilman ruokailuvälineitä ja lautasia.Tarjottavan menyyn valintaan vaikuttavat mm. se, kenelle ruoka tarjotaan, kuinka pitkään tarjottavat ovat esillä ja mihin kellonaikaan tilaisuus järjestetään. Sekalaiselle vierasjoukolle kannattaa yleensä valita suurimmaksi osaksi tuttuja makuja, mutta mukaan voi sujauttaa yhden tai kaksi hieman eksoottisempaakin lajia.Panosta mieluiten muutamaan hyvään, kuin useaan eri vaihtoehtoon. Sopiva määrä erilaisia paloja on yleensä neljästä kuuteen. Paloja valitessa kannattaa miettiä sopivatko samalla kertaa tarjottavat herkut keskenään yhteen. Yhdistele mietoihin makuihin voimakkaita, suolaisia ja mausteisia raaka-aineita.Lyhyeen 2-3 tunnin tilaisuuteen jokaista vierasta kohti varataan yhteensä noin 4-6 herkkupalaa tunnille. Pitempiin tilaisuuksiin paloja varataan vähemmän tuntia kohden.

Vierailija

Kaikkeen ei kannata tunkea leipää, sillä keliaakikkoja ja karppeja on liikenteessä nykyään paljon.Paprikapalasta voi käyttää " leipäalustana" .

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat