Mitä hoitoa punaiseen kaulapoimuun?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten olette parantaneet punoittavan kaulapoimun? Puhdistan tietty ainakin pari kertaa päivässä ja laitan talkkia, mutta se tuntuu vaan hautuvan siellä ja aiheuttavan lisää punoitusta. Yritän myös pitää kuivana ja puhaltaa kuivaksi, mutta ei tunnu sekään auttavan. Kohta alkaa näyttämään todella pahalta... Jos laittaa esim. bepanthenia, niin hautuuko sekin siellä?

Muita vinkkejä? Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä (vauveli kohta 8 kk) on auttanut välillä ihan perusvoide esim. ceralan, mutta jos ei hyvä puhdistus + perusvoide, eikä talkkikaan auta ja tuntuu, että kaulapoimu on jo tosi kutittava, olen laittanut sibicorttia todella ohuesti sivelemällä (jääkaapissa säilytettävä kortisonirasva apteekista). Taatusti auttaa, eikä mahdollisesti tarvitse toooosi pitkään aikaan vastaavaa huolehtia. Ja jossain vaiheessa ei sitten enää poimujakaan pahemmin ole : ) !Ja tottakai kokeilisin ensin bebenthenit + sinkkivoiteet, mutta jos eivät nekään auta, ei kannata liikaa kortisonivoiteitakan pelätä. Vasrsinkaan kun tod. näk. sitä si tarvitse edes montaa kertaa käyttää. Käytätkö muuten apteekin Tenavan rasvatalkkia? Se on meillä kyllä joskus auttanut toisin kuin muut talkit. Toivottavasti tästä oli apua!

Vierailija

ja siihen kokeiltiin vaikka mitä, putsattiin sitä vedellä tai puhdistusaineella, pistettiin talkkia, perunajauhoja (joita esikoisen aikainen neuvolatäti neuvoi) ja kokeiltiin sitä bepanthenia, eikä mikään tuntunut auttavan, sitten nykyinen neuvolatäti sanoi että kannattaa kokeilla ostaa apteekista sellaista ceridal öljyä ja sillä aamuin illoin putsata kaula ja ainakin meillä se auttoi ilman mitään muuta, meidän tytön kaula oli nimittäin ihan hehkuvan punainen, ja nyt ei enään melkein mitään!Vierailija

ja rasva kyllä hautui siellä kaulapoimussa. Meille avun toi sinkkivoide, jota levitettiin kuivalle ja puhtaalle iholle reilusti. Sinkkivoiteella punoitus hävisi päivässä.

Vierailija

Minäkin vannon sinkkivoiteen nimeen. Meidän neiti (2,5kk) on todella isoposkinen, eikä kaulapoimuihin oikein pääse käsiksi edes... Mutta punoituksen saa häviämään sinkkivoiteella päivässä. Suosittelen lämpimästi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat