Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten estää 10 kk kääntyminen yöllä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Yöt ovat menneet ihan sekaisin kun 10 kuinen vauvani on ryhtynyt kääntymään unissaan konttausasentoon jopa tunnin välein. Ei unissaan käänny itse takaisin eikä osaa nukkua vatsallaan. Jatkaa tyytyväisenä uniaan jos käydään kääntämässä takaisin seläälleen. Jos kääntäminen kestää liian kauan, saa hirveän raivokohtauksen ja sitten rauhoitteluun meneekin jo pidempi aika. En sitten tiedä auttaisiko jos lapsi ei pääsisi kääntymään unissaan, mutta sitä olisi kiva kokeilla. Peittorullat sivuilla eivät auttaneet asiaa.

Kokemuksia ja vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan!

Kommentit (3)

Vierailija

-valitettavasti. Unipussikaan ei ollut este kääntymiselle, eikä edes hidaste. Nykyäänkin tyttö (1-vuotias) kääntyy toisinaan öisin eikä edelleenkään oikein tokkurassa ymmärrä kääntyä takaisin selälleen (meilläkään ei osaa nukkua mahallaan), mutta enää ei ole ollenkaan niin levotonta kuin tuossa pari kuukautta sitten.

Vierailija

Meillä unipussi on rauhoittanut öitä tosi paljon. Ollan käytetty sitä pojalla 2kk iästä lähtien kun on aina ollut kova hääräämään öisin. Pääsee pussin kanssa konttausasentoon ja seisomaankin niin halutessaan, mutta ei läheskään niin helposti kuin ilman pussia. Eron huomaa aina, jos pussi sattuu olemaan pesussa ja joutuu nukkumaan ilman. Sillon kontataan ja pyöritään, kuten myös roikutaan sängyn reunassa! Eikä siis nukuta laisinkaan hyvin ;)

Suosittelen!Mehis ja pojuli 8½kk

Vierailija

Meidän neiti nukkui pienestä saakka mahallaan, kun oli kovat ilmavaivat silloin ihan pienenä. Nykyisin pyörii hirmusti, mutta onneksi osaa nukkua myös mahallaan. Meillä nyt yöt taas rauhoittuneet, tytöllä ikää 10kk, pari kuukautta kesti konttausasentoon ja seisomaan nousemista unissaankin.

Uusimmat

Suosituimmat